≫ 

Biće i druge sezone serije "Squid Game"

- Univerzum "Squid Game" je tek počeo - rekao je generalni direktor Netfliksa Ted Sarandos

  • 0
squid game

Foto: Netflix/IMDB

Popularna serija "Squid Game" dobija i drugu sezonu. Ovu informaciju potvrdio je generalni direktor Netfliksa Ted Sarandos, nakon sprovedenog ispitivanja da li ostvarenje iz Južne Koreje treba da dobije nastavak ili ne.

- Apsolutno. Univerzum "Squid Game" je tek počeo - rekao je Sarandos, nagoveštavajući da bi fanovi mogli da vide mnogo više od nove sezone.

Generalni direktor Netfliksa nije izneo druge detalje o drugoj sezoni serije "Squid Game", piše "Daily Mail".

Kreator serije Hvang Dong-hjuk nagovestio je da postoje planovi za nastavak, koji su u pripremi.

- Bio je toliki pritisak, toliki zahtev i toliko ljubavi za drugu sezonu. Tako da se skoro osećam kao da nam (obožavatelji) ne ostavljaju izbora - rekao je Hvang za AP.

On je dodao da će se Li Jung-džae vratiti kao glavni lik Seong Gi-hun. Podsetimo, "Squid Game" prati grupu od 456 ljudi koji su izabrani da učestvuju u seriji bizarnih i smrtonosnih igara za šansu da osvoje milijarde.

Prva sezona serije završena je tako da je postoji prilika da se napravi druga sezona. "Squid Game" je postavio novi rekord kao Netfliksov najgledaniji šou u istoriji, sa preko 1,65 milijardi sati koje su pretplatnici pogledali u prvih 28 dana izdanja.

Video: Serija Squid game dobila svoj kafić: Kako je popularna serija postala hit na tržištu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA