15 najgledanijih filmova iz 2021. godine ponovo na velikom platnu: Tradicionalna filmska akcija "Best of 2021"

Od 27.01. do 02.02. u Kombank dvorani i Cine grand bioskopima

  • 0
Foto: Promo

"Toma", "Božiji čovek", "Južni vetar - Ubrzanje", ali i najiščekivaniji nastavak Bonda ikad "Nije vreme za umiranje"; "Gučijevi", "Dina", "Zlica", Marvelov "Spajdermen put bez povratka" i još ostvarenja za samo 350 dinara tokom sedam dana akcije.

Godina koja je za nama, 2021. uprkos pandemiji, ostaće upamćena po enormnoj poseti bioskopskih projekcija, posebno domaće produkcije, koji je započet premijerom filma TOMA o slavnom domaćem pevaču, a nastavljen filmovima JUŽNI VETAR -UBRZANJE, kao i BOŽIJI ČOVEK i mnogim drugim . Film Toma u bioskopu Kombank Dvorana samo tokom 2021. odgledalo je 21.500 ljudi, Južni vetar 8.700, dok je film Božiji čovek odgledalo oko 5.000 gledalaca.

Istovremeno, oboreni su i rekordi gledanja filmova strane produkcije što je rezultiralo ponovnom tražnjom posebnog užitka gledanja svih ovih filmova na pravom mestu - iz udobne bioskopske fotelje i naravno na VELIKOM PLATNU.

Tako će po tradiciji koja traje od 2018. u Kombank Dvorani, a koja se ove godine i nastavlja u bioskopu Kombank Dvorana, ali i Cine grand-u, od četvrtka 27. januara do 2. februara biti održana akcija BEST OF 2021. a specijalna cena filmova za ovu priliku biće od svega 350 dinara za sve najgledanije filmove iz 2021. godine.

Na repertoaru će se pored gore spomenutih domaćih filmova TOMA; JUŽNI VETAR - UBRZANJE; BOŽIJI ČOVEK , naći i fimovi koj su takođe obeležili prošlu godinu kao što su najiščekivaniji nastavak BOND SAGE odlagan više puta zbog pandemije- "Nije vreme za umiranje" , film o modnoj liniji GUČI i porodičnim ambicijama i spletkama na tom putu "Gučijevi" koji je obeležio sam kraj godine; Marvelov biser - SPAJDERMEN: PUT BEZ POVRATKA; zatim još jedan film o modi koji je obeležio sredinu godine, čuvena ZLICA , ali i naslovi kao što su ŠENG ČI LEGENDA O 1O PRSTENOVA, nastavci čuvenih blokbastera: PAKLENE ULICE 9, VENOM 2, misteriozna avantura DINA, ljubavna drama AFTER POSLE PADA; horor saga PRIZIVANJE ZLA 3- ĐAVO ME JE NATERAO, ali nezamenljivi VEČNI I SVEMIRSKI BASKET NOVO NASLEĐE, čijeg se prvog dela rado sećaju i starije generacije.

O svim filmovima više se informišite i na Kombank Dvorana - Repertoar.

A u nastavku pogledajte trejler za film "Božiji čovek" 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA