≫ 

Džoni Dep dobio prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje

Glumac je napustio franšizu 'Čudesne zveri' na zahtev producentske kuće nakon što je izgubio sudski spor protiv britanskog tabloida, a holivudski insajderi spekulisali su da je ovo zaista bio kraj njegove karijere na koju su fanovi navikli

  • 0
Džoni Dep Johnny Depp Prijem Animation studio Iervolino Studios Archangel Digital Foto: ATA Images

Džoni Dep se vraća snimanju nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata pod optužbom da je zlostavljao njegovu bivšu suprugu Amber Herd.

Glumac je napustio franšizu "Fantastične zveri" na zahtev producentske kuće nakon što je izgubio sudski spor protiv britanskog tabloida, a holivudski insajderi spekulisali su da je ovo zaista bio kraj njegove karijere na koju su fanovi navikli, prenosi Klix.ba.

Dep je možda i dalje persona no grata u Holivudu, ali svoj sledeći projekat priprema u Francuskoj. Naime, on će igrati francuskog kralja Luja XV u novom, još neimenovanom filmu francuske rediteljke Majven Le Besko. Film će se ovog leta snimati u Versajskoj palati i oko Pariza.

Podsetimo, Dep se našao u nemilosti američkih producenata nakon što ga je bivša supruga Amber Herd optužila za nasilje u porodici. Varner Bros. ga je zamolio da ne bude deo trećeg dela franšize.

Depov poslednji film bio je „Minamata" Endrua Levitasa, u kom glumi V. Judžina Smita, američkog fotografa koji je pomogao da se dokumentuju razorni efekti trovanja živom u priobalnim zajednicama u Japanu 1970-ih. "Minamata" je premijerno prikazana na Berlinskom filmskom festivalu 2020.

Video: Džoni Dep: Obožavam vašu zemlju. Rad ovde je savršena suprotnost Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA