≫ 

Marta Stjuart otkrila dugo čuvanu tajnu: Ostavila sam Hopkinsa jer sam u njemu videla Hanibala Lektera

Naime, 1991. godine Hopkins je glumio Hanibala Lektera u filmu “Kad jaganjci utihnu” (The Silence of the Lambs) reditelja Džonatana Damea

  • 1
Marta Stjuart Martha Stewart Hanibal Lektor Hannibal Lecter Foto: Shutterstock, Profimedia/Alamy/Eugen Wais / Alamy

Marta Stjuart (80), poznata američka poslovna žena i tv lice, gostovala je u emisiji “The Ellen DeGeneres Show” i progovorila o svojoj vezi s glumcem Entonijem Hopkinsom koju je započela početkom devedesetih, nakon što se razvela od Endrjua Stjuarta.

Veza, kako je priznala u emisiji, je okončana tako što je Marta ostavila Hopkinsa zato što ga je neprestano gledala kao – Hanibala Lektera.

Naime, 1991. godine Hopkins je glumio Hanibala Lektera u filmu “Kad jaganjci utihnu” (The Silence of the Lambs) reditelja Džonatana Damea. Bio je to film godine, osvojio je pet nagrada Oskar, uključujući i Hopkinsovog Oskara za najboljeg glumca. Ali, Hopkinsova uloga Hanibala – kanibala i ubice, toliko je plašila Martu Stjuart da, kako je sama rekla, nije mogla ni da zamisli da primi slavnog glumca u svoju ogromnu kuću u Mejnu, piše Nacional.hr.

Na pitanje voditeljke Elen Dedženeris da li je to bio razlog prekida veze s Hopkinsom, Marta Stjuart je odgovorila potvrdno.

Video: Od pekare preko palačikarnice do najprivlačnije kuvarice u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    24. januar 2022 | 10:25

    Tipicna Amerikanka ,glupaca,obrazovana zena ,pitam se zasto on nju nije ostavio zbog njene corupcije i zatvora,Neke zene necu srecu u svom zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA