≫ 

"Zlatnog dečka" za samo 10 dana pogledalo 100.000 gledalaca

Publika je sa velikim oduševljenjem prepoznala ovo uzbudljivo ostvarenje koje je mnogo više od filma o sportu

  • 2
Film "Zlatni dečko"

Foto: Promo

Od beogradske premijere koja je bila rasprodata na čak dve lokacije, film "Zlatni dečko" velikom brzinom puni bioskopske sale, te ga je za samo 10 dana pogledalo 100.000 gledalaca, saopštili su distributeri.

Nakon uspešne premijere film "Zlatni dečko" pobrao je samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu mogobrojna publika je sa velikim oduševljenjem prepoznala ovo uzbudljivo ostvarenje koje je mnogo više od filma o sportu.

Autorska ekipa na čelu sa rediteljem Ognjenom Jankovićem na filmsko platno je donela priču o Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Priču o "najbitnijoj sporednoj stvari na svetu" osmislila je grupa scenarista: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović i Ognjen Janković - koji je ujedno i reditelj "Zlatnog dečka".

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi, kao i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta.

Film "Zlatni dečko" nastavlja redovnu bioskopsku distribuciji širom zemlje i regiona.

Video: Murić: Svakome će se svideti nešto u Zlatnom dečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    25. januar 2022 | 18:09

    Nisam gledao film video sam trejler,svaka cast glumcima,zanima me samo da li u Srbiji moze da se snimi film,koji ne promovise,sex,drogu,kocku,ok jeste to In i na tome se uzimaju pare,ali svaki je taj fazon. Omladina upija sve i posle budu problemi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA