En Hatavej postala plavuša: Glumica u neprepoznatljivom izdanju snima krimi dramu

En Hatavej igra Ajlin, ženu koja radi kao sekretarica u zatvoru za dečake

  • 0
En Hatavej En Hatavej u filmu "Locked Down" / Printskrin: YouTube/HBO Max

Glumica En Hatavej je izgledala skoro neprepoznatljivo dok je nosila plavu periku na snimanju svoje predstojeće krimi drame "Eileen" ("Ajlin"), baziran po debitanskom romau Otese Mošfeg,  u Nju Džersiju, u ponedeljak.

Iako je poznata po zaštitnom znaku crnke, nekad i crvenokose, 39-godišnja dobitnica Oskara se "podvrgla transformaciji kose" kako bi prikazala "nesrećnu" mladu ženu, koja se zaposlila kao sekretarica u zatvoru za dečake.

Može se reći da je En ušla u ulogu. Delovala je odstuno, a na sebi je nosila plavu rolku i beli džemper.

Poreda Hatavejove, u ovom ostvarenju će glumi i Tomasin Mekenzi, piše "Daily Mail".

Anne Hathaway En Hatavej plavuša En Hatavej Foto: Profimedia/SplashNews.com/Splash

Radnja knjige "Eileen", koja je upoređivana sa "Gone Girl", smeštena je u rane šezdesete i prati ženu po imenu Ajlin Danlop, koja radi kao sekretarica u zatvoru za dečake. Dok balansira svoj iscrpljujući posao i brine o ocu alkoholičaru, ona "ublažava svoje turobne dane perverznim fantazijama i snovima o bekstvu u veliki grad".

Pored toga, Ajlin 'ispunjava svoje noći i vikende krađom u prodavnicama' i "uhodi čuvara zatvora po imenu Rendi", piše Good Reads.

Stvari se, međutim, okreću u suprotnom smeru, nakon što "bistra, lepa i vesela" nova žena počne da radi kao savetnik u istom zatvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA