≫ 

Ako ste mislili da je "Peaky Blinders" kraj priče, prevarili ste se

Autor serije ima druge planove

  • 0
Birmingemska banda, peaky blinders Foto: BBC

Serija "Peaky Blinders" neće se skoro završiti, iako se tako pisalo u svetskim medijama. Naime, Stiven Najt, autor ovog ostvarenja, ranije je najavio da će serija okončati periodom Drugog svetskog rata.

Ipak, sada kruži drugačija priča. Najt planira i sedmu sezonu, ali ne samo to, već namerava da prati članove porodice iz ovog ostvarenja čak i nakon kraja Drugog svetskog rata, piše Index.hr.

- Uvek je bila ideja Britanije između ratova i tome kako lekcije iz jednog rata nisu naučene, već ponovljene. U isto vreme radi se o padu imperija, ulazimo u Drugi svetski rat i na kraju više nema imperija. No, ponovno sam razmotrio razmere svega i sad mislim da će se priča nastaviti i nakon rata. Razmišljam o energiji koja postoji za ovo što radimo i želim da nastavim i da vidim kako će se razvijati nakon toga - rekao je Knight za Empire.

Posle šeste sezone serije, Stiven Najt počinje na radu na dugometražnom filmu "Peaky Blinders", a snimanje kreće 2023. godine. Nije još poznato o čemu će se raditi.

To ne zna ni Najt.

- Radim tako da ne planiram jer da počnem, mislim da ne bih bio u stanju to da radim. Samo sednem za tastaturu i ako dovoljno dobro poznaješ likove, oslobodi ih i vidi šta će reći jedni drugima. Neka dijalog vodi radnju - rekao je Najt.

Video: Mi vekovima ubijamo i pljačkamo, ne može nam niko ništa: Sve o italijanskoj mafiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA