Gala veče u Los Anđelesu: Poznati se sjatili na ručku povodom dodele Oskara

Vladala je prijateljska atmosfera, a sve je ovo bila dobra uvertira pred novu dodelu Oskara, koja će biti 27. marta u Dolbi teatru

  • 0
Oskar, ručak Foto: Tanjug/AP

U Los Anđelesu održan je ručak povodom 94. dodele Oskara, koja će biti održana 27. marta u Dolbi teatru. Brojne poznate ličnosti, pre svega oni nominovani, bili su viđeni na ovom događaju.

Došli su Penelope Kruz, Havijer Bardem, Stiven Spilberg, Benedikt Kamberbač, Bredli Kuper, Giljermo Del Toro, Vil Smit i mnogi drugi.

Vladala je prijateljska atmosfera, a sve je ovo bila dobra uvertira pred novu dodelu Oskara.

Podsetimo,Akademija filmskih umetnosti i nauka odlučila je da proglašenje dobitnika Oskara u 8 kategorija(od ukupno 23 kategorije) neće biti emitovano tokom direktnog prenosa.

Tih 8 kategorija su: Oskar za najbolji kratki dokumentarni film, najbolju montažu, najbolju šminku/frizuru, najbolju originalnu muziku, za najbolju scenografiju, najbolji kratki animirani film, najbolji kratkometražni film i za najbolji zvuk, mada će obožavaoci videti dodelu nagrade za ovu i svaku drugu kategoriju koja se dodeljuje 27. marta 2022. godine, kada je dodela Oskara i zakazana.

Ovih osam kategorija će umesto toga biti podeljene u Dolbi teatru sat vremena pre prenosa uživo, a zatim će biti montirane u direktan prenos, piše Hollywood Reporter.

Takođe, film "Minamata", sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, jedan je od favorita za osvajanje posebne nagrade na osnovu glasova publike na Tviteru, koju Akademija zvanično uvodi od ovogodišnje dodele Oskara, saopštili su producenti filma.

Segmenti ovog filma snimani su u Beogradu tokom 2019, a "Minamata" je premijerno prikazan u našoj zemlji na FEST-u 2021. godine.

Pogledajte kako je bilo na ručku koja je bila uvertira pred novu dodelu Oskara:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA