≫ 

Sprega države, službe i kriminala: Snima se nova domaća serija - "Nemirni"

serija nemirni daro nikolić

  • 0
Nikolina Friganovic Printskrin: YT/ Senorita Music

Posle dugih priprema režiser Darko Nikolić, autor seriji "Jedini izlaz", vraća se ovog meseca u rediteljksu stolicu kada počinje snimanja nove domaće serije "Nemirni" u njegovoj režiji, a po scenariju Danice Nikolić. Dok je "Jedini izlaz" bio psihološki triler u kome smo pratili stanje glavne junakinje kroz razne okolnosti, "Nemirni" su krimi-triler u kom se naizgled nespojive stvari spajaju uz pucanje, krv i veliki broj ubistava.

Kao i u "Jedinom izlazu", u centru pažnje biće junakinja Mirna, dok sam naziv "Nemirni" odaje stanje većine likova. Glavnu ulogu igraće Nikolina Friganović Jelisavac, glumica iz Banjaluke koju smo gledali u filmu "Dara iz Jasenovca" i serijama "Senke nad Balkanom", "Kosti", "Branilac" i "Pevačica", pišu Novosti.

Film Dara iz Jasenovca Foto: Aleksandar Letić

Inspektorka Mirna Paligorić istražuje ubistvo medicinskog stažiste Mladena Voinovića, čiji su posmrtni ostaci iskopani na beogradskom gradilištu. Glavni osumnjičeni za ubistvo je Vukašin Banović, Mladenov mentor sa Instituta za sudsku medicinu, koji je nestao čim je otkriven leš. Policija kreće u potragu za Vukašinom.

Tokom istrage, policijska inspektorka Mirna, progonjena sopstvenim nemirom, igrom slučaja razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. "Sistem spojenih sudova" dovodi do neočekivanih i otrežnjujućih obrta. Ono što je na površini dobija potpuno drugačiji izgled kada se izmakne jedna kockica, što sve aktere priče ostavlja nemirnim.

Glavna muška uloga poverena je Gordanu Kičiću koji tumači Momčila. On je Vukašinov brat, koga igra Strahinja Blažić. Momčilovu i Vukašinovu majku Svetlanu glumiće Anica Dobra. Ranije je u jednom intervjuu Boris Pingović otkrio da će igrati inspektora Ubiparića.

Pmocija spota Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

U seriji "Nemirni" igraju i zvezde filma i serije "Jedini izlaz" LJubomir Bandović, Janko Popović Volarić, Radoslav Milenković, Jelena Stupljanin i Aleksandra Janković, kao i Nebojša Dugalić, Gorica Popović, Izudin Bajrović, Dejan Aćimović, Milan Čučilović, Vaja Dujović, Denis Murić, Maja Lukić, Igor Benčina, Marko Gvero, Marinko Prga i mnogi drugi.

Anica Dobra, Hypnosis one love Foto: ATA Images

Očekuje nas 12 uzbudljivih epizoda u produkciji From No Connection i "Telekoma Srbije". Snimanje bi trebalo da traje do polovine septembra, a najviše kadrova biće zabeleženo u Beogradu, a među lokacijama za snimanje biće i Novi Sad, Deliblatska peščara i Avala. Seriju "Nemirni" gledaćemo tokom 2023. na Superstar TV i još jednom kanalu sa nacionalnom frekvencijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA