≫ 

Silvester Stalone je mafijaški bos Dvajt General Manfredi: Prva fotografija sa snimanja serije "Tulsa King"

Sudeći po ostalim Šeridanovim ostvarenjima, akcije, drame i pucnjave neće faliti

  • 0
Sylvester Stallone, Silvester Stalone Silvester Stalone; Foto: Shutterstock

Silvester Stalone igraće mafijaškog bosa Dvajta Manferdija u novoj seriji Tulsa King koju potpisuje sada već čuveni Tejlor Šeridan, autor hitova Yellowstone, Mayor of Kingstown, i 1883. Produkcijska kuća Paramount+, koja će stajati i iza ovog Šeridanovog projekta, objavila je prvu sliku sa snimanja ovog ostvarenja.

Tulsa King biće prva serija u kojoj Stalone igra glavnu ulogu, prethodno se pojavivši u klasičnih naslova kao što su Police Story i Kojak još 1970-ih godina, a nedavno i u This is Us.

Na fotografiji koju je Paramount+ objavio na svom Tviter nalogu vidi se Stalone kao Dvajt „General“ Manfredi.

U produkciji MTV Entertainment Studios i 101 Studios, Tulsa Кing prati kapoa njujorške mafije Dvajta „Generala“ Manfredija (Stalone), koji je, nakon što je pušten iz zatvora posle 25 godina, prognan od strane svog šefa da otvori radnju u Tulsi, Oklahoma. Shvativši da njegova mafijaška porodica možda nema na umu njegove najbolje interese, Dvajt polako gradi „posadu“ od grupe neobičnih likova koji će mu pomoći da uspostavi novo kriminalno carstvo na mestu koje njemu deluje kao druga planeta.

Stalone je i jedan od izvršnih producenata ove serije, a kada će se ona pojaviti na striming platformama još nije poznato.

Video: Možda je trebalo da budem umetnik: Da li ste znali da Silvester Stalone ume ovako dobro da slika?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA