Počinje snimanje filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3": Evo na kom divnom ostrvu će pasti prva klapa

Iako je nejasno da li će se cela originalna glumačka ekipa vratiti za treći film, u ostvarenju će se verovatno pojaviti Lejni Kazan, Tulina majka, Luis Mendilor, koji igra Tulinog brata, i Đa Karides, koja glumi njenu rođaku

  • 0
My Big Fat Greek Wedding, Moja velika mrsna pravoslavna svadba Foto: Profimedia

Nastavak čuvenog hita "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" biće snimljen, bar delom, na predivnom ostrvu Krf.

Film je najavljen prošle godine kada je Nia Vardalos na Instagramu podelila novosti o filmu, a obožavaoci su čekali da čuju za dugo očekivani deo njene filmske serije, koja je počela hit komedijom iz 2002. godine.

Glumica i producent potvrdili su na društvenim mrežama da je u pripremi drugi nastavak originalnog filma. Očigledno je neko već saznao i dozvolio da vest "procuri".

Vardalos je tada objavila da je već napisala scenario za film, ali da produkcija još nije počela.

- Da, istina je da više od godinu dana pokušavamo da snimimo scenario koji sam napisala pod nazivom Moje veliko grčko venčanje 3“, rekla je ona dodajući da je "cela glumačka ekipa pozvana nazad".

Iako je nejasno da li će se cela originalna glumačka ekipa vratiti za treći film, u ostvarenju će se verovatno pojaviti Lejni Kazan, Tulina majka, Luis Mendilor, koji igra Tulinog brata, i Đa Karides, koja glumi njenu rođaku.

Film će biti snimljen na Krfu, u Grčkoj-

Majkl Konstantin, koji je igrao kultni lik Tulinog oca, Gusa Portokalosa, preminuo je prošlog avgusta, a Vardalos je najavila da će film poslužiti kao omaž njegovom životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA