Najbolji sadržaj uz Hipernet TV

Omiljeni filmovi i emisije grupisani su po žanrovima, a sportski sadržaj po ligama i takmičenjima, Hipernet TV daje mogućnost korisnicima da TV sadržaj prate na internetu bilo kog provajdera

  • 0
Yettel Hipernet TV Foto: Yettel

Nakon nešto više od 6 meseci na tržištu, Yettel predstavlja nove funkcionalnosti digitalne TV u Hipernet ponudi, kao i novu liniju proizvoda – Hipernet TV.

Digitalna televizija donosi bogat sadržaj u korisničkom interfejsu nove generacije. Sa odličnim katalogom kanala, uključujući vrhunske sportske i filmske sadržaje, korisnici mogu da biraju filmove, TV emisije ili sadržaj za decu po žanrovima, dok je sportska ponuda grupisana po ligama ili takmičenjima. Uz TV u Hipernet Duo i Trio paketima, korisnici mogu da koriste i internet, koji je uvek optički, što omogućava odličan kvalitet slike.

Hipernet TV je nova usluga samostalne televizije koja korisnicima omogućava da najatraktivniji sportski i drugi sadržaj na našem tržištu mogu da prate na internetu bilo kog provajdera.

Hipernet TV dolazi uz Hipernet TV Box koji svaki televizor pretvara u pametni uređaj. Korisnik uz Hipernet TV Box može da sa Google Play instalira bilo koju TV aplikaciju po svom izboru.

Yettel Hipernet TV Foto: Yettel

-Uz sva ova poboljšanja, Hipernet TV dobio je još dve nove funkcionalnosti. Televiziju je sada moguće gledati i putem web browsera na adresi ww.hntv.rs. U okviru Hipernet TV korisničkog interfejsa, tu je i programski vodič (EPG) čijim aktiviranjem korisnik može da pokrene kanale i sadržaje koji se emituju u tom trenutku ili su se emitovali u prethodnih 7 dana, kao i da vidi one koji će biti emitovani u naredna tri dana. Sve ovo ne bismo mogli da uradimo bez povratnih informacija koje dobijamo od korisnika i koje nam pomažu da kontinuirano unapređujemo kvalitet i funkcionalnost usluge, kao i jednostavnost korišćenja i korisničke podrške. Prve povratne ocene kvaliteta TV platforme koje dobijamo od korisnika su izuzetno visoke - istakao je Nenad Hasura, direktor segmenta za fiksne i digitalne usluge Yettela i dodao da korisnike u narednom periodu očekuju brojna nova iznenađenja koja im priprema Hipernet.

Hipernet TV je novo mesto kućne zabave, jer korisnici na njemu mogu da nađu najbolji sportski sadržaj, omiljene serije i filmove, i sve ostale programe za koje su zainteresovani, u formatu koji njima odgovara. Hipernet Duo i Trio paketi dolaze u ponudi od 1 RSD u prvih 12 meseci, uz brojne druge pogodnosti za sve Yettel mobilne pretplatnike.

Da podsetimo, Hipernet je pokrenut novembra 2021. godine sa ciljem da ponudi najbolji optički internet i digitalnu televiziju za celo domaćinstvo. Sve informacije o Hipernet TV ponudi možete naći na www.yettel.rs ili pozivom na broj 063900.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA