≫ 

Maneskin, Kajli Minog, Adriana Lima, Šakira, Levandovski... Zavirite na gala premijeru filma "Elvis" u Kanu

Nema ko nije došao

  • 0
Premijera filma "Elvis" Kanski filmski festival Foto: Tanjug/AP/Petros Giannakouris

Najnoviji film Baza Lurmana "Elvis" premijerno je prikazan na Kanskom filmskom festivalu. Ovaj događaj je izazvao ogromnu pažnju i privukao veliki broj poznatih ličnosti. Crvenim tepihom su tako prošetala glumačke, muzičke, sportske zvezde, kao i one i sveta modelinga.

Osim reditelja Baza Lurmana, Ostina Batlera (koji glumi Elvisa Prislija), Toma Henksa (koji glumi pukovnika Parkera, menadžera Elvisa Prislija), tu ju još bili Prisila Prisli (Elvisova supruga), Kajli Minog, Šakira, Adriana Lima, Georgina Rodrigez, fudbaler Bajerna iz Minhena Robert Levandovski sa suprugom Anom, MMA zvezda Konor Mekgregor sa svojom lepšom polovinom, Šeron Stoun...

Pažnju je izazvala i grupa Maneskin, koja nešto kasnije izvela svoju numeru koja je deo filma "Elvis".

Ovo ostvarenje prikazuje muziku i život jedinstvenog i neponovljivog Elvisa Prislija kroz prizmu komplikovanog odnosa sa njegovim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom, koji je trajao 20 godina, od Prislijevog uspona do vrhunca njegove slave. U središtu ovog putovanja je naravno i odnos sa jednom od najvažnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

U glavnim ulogama su mladi glumac Ostin Batler kao Elvis, dok je u ulozi pukovnika Parkera oskarovac Tom Henks.

Osim Henksa i Batlera, glavne uloge tumače Helen Tompson (uloga Elvisove majke), Ričard Roksburg (uloga Elvisova oca) i Olivija DeJong u ulozi Prisile. Osim njih, u filmu glume i Luk Brejsi kao Elvisov prijatelj Džeri Šiling, Nataša Baset kao Elvisova prva devojka Dixie Lok, Dejvid Venham kao Henk Snou, Kelvin Harison Mlađi kao BB King, Zavijer Samjuel kao Skoti Mur i Kodi Smit-MekFi kao Džimi Rodžers Snou.

Film "Elvis" u bioskopima možete da ga pogledate pretpremijerno 22. juna u distribuciji Blitz filma. Ulaznice ćete moći da kupite već od 25.maja online i na blagajnama bioskopa.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA