Filmsko remek-delo Baza Lurmana "Elvis" - Pretpremijerno od danas u bioskopima

Vizuelno-vokalna gozba reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros. film "Elvis" u distribuciji Blitz-a, počinje sa pretpremijernim prikazivanjem danas, 22. juna, dok će se na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije naći od 23. juna

  • 1
Film "Elvis" Foto: Promo

Ekskluzivna projekcija filma zakazana je za večeras, 22. jun u CineStar 4DX bioskopu u Ada Mallu uz Elvis Rooftop VIP party od 19h. Pravi filmski parti, kakav se može doživeti širom sveta, održaće se neposredno nakon projekcije na terasi Cinema Bara na poslednjem spratu Ada Malla uz jedan od najlepših pogleda na Beograd.

Publika i sve zvanice uživaće uz letnje bitove veoma tražene DJ Miss Millie, a plesna grupa "Swing ’n’ roll" zaplesaće uz taktove Elvisovih pesama i pokazati nam sjaj energičnog i veselog "boogie woogie" plesa. Kako biste osigurali ulaznicu za parti leta, potrebno je da kupite ulaznicu za projekciju filma.

Uz bitove Elvisovih obrada i mix pesama, prisutne očekuje i originalni soundtrack iz filma o kralju roka koji već ima legendarni status: Eminem, Diplo, Chris Isaak, Maneskin, Doja Cat, Ceelo Green, Tame Impala - samo su neka od imena koji su radili na muzici, tako da publiku očekuje, uz odličan film, i mnogo dobrih taktova.

Pored ekskluzivne projekcije u CineStar bioskopu, veče posvećeno Elvisu biće održano i u ostalim bioskopima. MTS dvorana organizuje mini koncert muzičara i pevača Filipa Žmahera, koji će zajedno sa svojim bendom prirediti veče za pamćenje izvodeći hitove kralja rokenrola, Arena Cineplex u Novom Sadu organizuje Elvis party veče, dok Cineplexx Promenada organizuje veče Elvisa uz sjajne modne kombinacije.

U svim Cineplexx bioskopima očekuje vas Elvis veče u četvrtak, 23.juna.

U ovom spektakularnom ostvarenju, koje je publika na filmskom festivalu u Kanu nagradila 12-ominutnim ovacijama, glavne uloge tumače nova mlada zvezda Ostin Batler i oskarovac Tom Henks. Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

Film "Elvis" u distribuciji Blitz-a stiže u najprestižnijem IMAX formatu, kao i u Atmos verziji, ali u standardnom 2D formatu.

Ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA