≫ 

Uspon i pad Kevina Spejsija biće pretočen u dokumentarac

U pitanju je dvodelna dokumentarna serija koja će baviti životom poznatog glumca

  • 0
Kevin Spacey, Kevin Spejsi Foto: Tanjug/AP

Britanski emiter Channel 4 naručio je dokumentarnu seriju koja će se fokusirati na uspon i pad glumca Kevina Spejsija. Dvodelna serija, koja nosi radni naziv "Spacey Unmasked", osvrnuće se da na prve dane detinjstva holivudskog superstara, ali i sudske bitke koje je vodio povodom optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Ovaj projekat produciraće kuća "Roast Beef Productions" u saradnji sa "All3Media International". Producent dokumentarnog serijala će biti Keti Hejvud, dok će Kira Filips biti režiserka. Ova novonaručena serija će imati Majka Lernera i Doroti Birn za izvršne producente.

- Kevin Spejsi je jedan od najcenjenijih i najcenjenijih glumaca našeg doba. Njegov sjaj doneo mu je dva Oskara i više drugih nagrada. Kritički hvaljen sa obe strane Atlantika za svoj filmski rad, vodio je (pozorište) The Old Vic tokom 11 godina izuzetnog uspeha, postavši jedna od najvažnijih ličnosti u kulturnom životu Londona... Ovi filmovi će pratiti priču o optužbama za zlostavljanje protiv njega i sudskim postupcima koji su iz toga proizašli - rekla je Doroti Birn, prenosi Collider.

Više muškaraca optužilo je Spejsija za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, uključujući trojicu anonimnih muškaraca koji su optužili Kevina za seksualni napad u Ujedinjenom Kraljevstvu između 2005. i 2013. godine. Najava ove serije dolazi samo dve nedelje nakon što se glumac prvi put pojavio na sudu u Londonu.

Spejsi takođe ima građanski postupak u Njujorku i trebalo bi da bude saslušan u oktobru 2022. godine. Slučaj je pokrenuo glumac Entoni Rap, koji je prvi javno optužio Spejsija 2017. godine. Serija će pratiti ishod ova dva slučaja na sudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA