Prvi smo pogledali film "Tor: Ljubav i grom": Mnogo akcije, romantike, ali i dobrog rokenrola

Kris Hemsvort, Natali Portam i ostali napravili su dobar posao

  • 0
Film "Tor: Ljubav i grom" Foto: MCF MegaComFilm

Jedan od iščekivanijih filmova ovog leta "Tor: Ljubav i grom" ("Thor: Love&Thunder), reditelja Taike Vaititija, stiže i u srpske bioskope od 7. jula. 

Ekipa portala Telegraf.rs imala je priliku da pre premijere pogleda najnovije Marvelovo ostvarenje prilikom novinarske projekcije u MTS dvorani.

Naravno, imali smo šta i da vidimo. U filmu "Tor: Ljubav i grom" istaklo se nekoliko glumaca, pre svih onaj glavni - Kris Hemsvort. Markatni Australijanac se opet dobro snašao u ulozi nordijskog Boga, istovremeno i opasnog, ali s vremena na vreme duhovitog i komičnog.

Film Kris Hemsvort kao Tor u filmu "Tor: Ljubav i grom" Foto: MCF MegaComFilm

Hemsvortu se u filmu "Tor: Ljubav i grom" priključila i Natali Portman, koja je i ovog puta glumila lik doktorke Džejn Foster. Takođe, poznata glumica je u ovom ostvarenju dobila "božanske moći", pa se uz Tora, kao Moćni Tor, borila protiv neprijatelja.

Akcija sa Natali Portman ima takođe na pretek, što se možete i uveriti kada pogledate film. Ipak, nije sve sjajno za Džejn i ona će u ovoj priči morati da se suoči sa nekim teškim životnim okolnostima i boriti se da ih prevaziđe. Fanovi stripova već mogu da naslute o čemu je reč...

Film Natali Portam u filmu "Tor: Ljubav i grom" Foto: MCF MegaComFilm

Sa druge strane, u Marvel univerzum "ušao" je i Kristijan Bejl. Krajnje neprepoznatljiv nastupio je kao Gor, "kasapin bogova" koji je posle tragedije odlučio da se sa najmoćnijima obraluna. Bejl je još jednom pokazao zašto važi za jednog od najboljih svetskih glumaca, a i u ovom filmu je briljirao.b

Šta je dovelo do toga da Gor izgubi veru u ogove, i šta se sa njim na kraju dešava, saznaćete kada pogledate film "Tor: Ljubav i grom", koji ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju za nekoliko dana.

Film Kristijan Bejl u filmu "Tor: Ljubav i grom" Foto: MCF MegaComFilm

Što se tiče specijalnih efekata, ekipa ovog ostvarenja je uradila odličan posao. Borbe deluju uverljivo, a neki od ambijenata u filmu su posebna priča.

Ako ste ljubitelj rokenrola, imaćete želju da pogledate film. U ostvarenju "Tor: Ljubav i grom" domiraju hitovi grupe Guns N0 Roses, a osim "Sweet Child of Mine", možete čuti i neke druge vanvremenske pesme legendarnih Gansa.

Ako ste ljubitelj romantike i ljubavnih scena, to takođe možete naći u filmu "Tor: Ljubav i grom".

Ukratko, gluma je dobra, muzika (ako volite rokenrol i Ganse) fantastična, kao i specijalna efekti, koji su na vrhunskom nivou.

Priča je klasična Marvelovska, a ako je to "vaša šolja čaja", vredi pogledati.

Dok film ne stigne u bioskope, pogledajte još jednom trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA