≫ 

Kijanu Rivs: Voleo bih da glumim "starijeg" Betmena

Ulogu Betmena u ovogodišnjem "živom" ostvarenju dobio je poznati engleski glumac Robert Patison

  • 2
Matrix Foto: Tanjug/AP/Noah Berger

Povodom održane premijere animiranog dečijeg filma "DC League of Super Pets" u Los Anđelesu proslavljeni kanadski glumac Kijanu Rivs, izrazio je želju da glumi "starijerg" Betmena u nekom od nastavaka legendarnog filma, preneli su američki mediji.

U Los Anđelesu je održana premijera animirane porodične komedije "DC League of Super-Pets" koja donosi priču o kućnim ljubimcima koji su superjunaci iz Lige pravde, glumac Kijanu Rivs je svojim glasom "oživeo" Vejna, legendarnog lika Betmena.

Pored Rivsa, nekadašnje zvezde poznatog Matriksa, u ovom animiranom filmu svoje glasove su dali i poznati glumci Kevin Hart i Dvejn Dzonson.

"Volim Betmena, kao lik. Volim ga u stripovima, u filmovima, tako da je bilo sjajno dobiti priliku i dati svoj glas ovom junaku", rekao je na premijeri Rivs, dodajući "da bi ostvarenje sna bilo glumiti Betmena, ali kao starijeg čoveka, u nekom od nastavaka".

Ulogu Betmena u ovogodišnjem "živom" ostvarenju dobio je poznati engleski glumac Robert Patison.

Video: Premijerno prikazan Matriks Uskrsnuće, Blitz film sprema još mnogo iznenađenja

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA