"Noževi će raditi": Zmajevi, Vesteros i krvave bitke - objavljen novi trejler serije "House of the Dragon"

Prva epizoda serije "House of the Dragon" stiže 21. avgusta na striming servis HBO Max

  • 0
house of the dragon Foto: HBO Max

Na samo mesec dana smo "udaljeni" od prve epizode nove serije "House of the Dragon", prikvela ostvarenja "Game of Thrones", a na Jutjub kanalu striming servisa HBO Max (gde će se i emitovati serija, prim. aut) objavljen je novi trejler.

Obožavatelji su, kao što se i očekivalo, prezadovoljni, a povratak u Vesteros još je nostalgičnijim učinila muzika Ramina Džavadija, kompozitora originalne serije.

Kuća zmaja, House of the dragon Printskrin: YT/HBO Max

- Izgleda neverovatno, to je neosporno. Moraćemo da vidimo da li ima briljantnu radnju, dijalog poput prve četiri sezone "Game of Thrones", koju su seriju učinili jednom od najboljih televizijih ikada - napisao je jedan od obožavatelja.

Smeštena oko 130 godina pre događaja iz serije "Game of Thrones", "Kuća zmaja" priča o turbulentnom periodu za dinastiju Targarjen, kada su se brat i sestra našli na suprotnim stranama u borbi za Gvozdeni presto. Događaj koji je u istoriji Vesterosa poznat kao Ples zmajeva, podelio je kraljevstva na pristalice "zelenih" i "crnih" - a obe strane su kraj sebe imale zmajeve.

Prva epizoda serije "House of the Dragon" naći će se 21. avgusta na striming servisu HBO Max.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA