Neverovatna transformacija zavodnika iz "Mumije": Igra profesora teškog 270 kg

"Ništa slično nikada niste videli. To je sve što vam mogu reći"

  • 0
mumija brendan frejzer Foto: Profimedia

Glumac Brendan Frejzer, koga publika širom sveta najbolje zna po ulozi avanturiste Ričarda O'Konela u filmu "Mumija", vratio se u takozvanu A listu - i to ulogom u drami "Kit" (The Whale) čuvenog reditelja Darena Aronsofskog.

Film, koji će svetsku premijeru imati na ovogodišnjem festivalu u Veneciji, prati sredovečnog čoveka po imenu Čarli (teškog 272 kilograma) koji pokušava da ponovo uspostavi vezu sa svojom 17-godišnjom ćerkom. Njih dvoje su izgubili kontakt nakon što je Čarli napustio porodicu zbog ljubavnika, koji je kasnije umro. Čarli je onda tugu, bol i krivicu uguši hranom, što ga je dovelo do užasne i opasne brojke na vagi.

U filmu "Kit" će pored Frejzera učestovovati i Sejdi Sink (Stranger Things), Hong Čao, Samanta Morton i Taj Simpkins.

- Ništa slično nikada niste videli. To je sve što vam mogu reći. Kostimi su otišli korak dalje. Znam da će ovaj film na gledaoce ostaviti dugotrani utisak - rekao je Frejzer za Unilad.

Brendan Fraser Foto: Profimedia/A24 / Planet

Dok je Frejzer prošle godine imao sporednu ulogu u filmu „No Sudden Movie“ Stivena Soderberga, „Кit“ predstavlja veliki povratak za glumca koji glavnu ulogu nije imao još od akcionog filma „Breakout“  2013.

Frejzer bi takođe trebalo da se pojavi u vesternu Martina Skorsezea „Ubice cvetnog meseca“ i kao negativac Garfild Lins/Fireflaj u „Batgirl“, koji će se pojaviti na HBO Mak-u kasnije ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA