≫ 

Stigle prve kritike za "House of the Dragon": "Bolja je od serija "Game Of Thrones" i "Breaking Bad""

Pojedinci su imali priliku da pogledaju pilot epizodu

  • 3
Kuća zmaja, House of the dragon

Printskrin: YT/HBO Max

Pojedini kritičari i urednici poznatih svetskih medija imali su priliku da odgledaju pilot epizodu dugoočekivane serije "House of the Dragon", a neki od njih tvrde da je bolja od ostvarenja "Game Of Thrones" ("Igra prestola") i "Breaking Bad".

- Pilot serije "House of the Dragon" vrlo učinkovito objašnjava svoj kontekst u odnosu na "Igru prestolja", predstavlja njegove ključne likove i prikazuje središnji sukob serije. Lako je pratiti premijeru sa živim bojama i detaljnom teksturom. Za sada apsolutno dostojan naslednik - napisao je na Tviteru kritičar The Wrapa Brandon Kac.

- Nisam znala koliko mi je nedostajala tematska pesma "Igre prestola" sve dok je nisam čula večeras na premijeri serije "House of the Dragon"! Ta prva epizoda je fantastična! Jedva čekam da vidim šta je sledeće. Držim palčeve da se ne ponovi zadnja sezona "Igre prestola" - napisala je kritičarka Ket Kombs.

- Za one koji su znatiželjni u vezi serije, bez spojlera, mogu da kažem da je ono što mi se zaista sviđa činjenica da još uvek deluje epski u opsegu dok priča ličnu i intimnu priču o jednoj porodici, prikazujući i njihovu ljubav i disfunkcionalnost - napisala je kritičarka Collidera Kristina Radiš.

- Nasilna! Šokantna! Epska. Bolja od serija "Igra prestola" i "Breaking Bad". HBO je to opet napravio. Ovo nije samo još jedna fantastična serija, to je najbolja serija ikada napravljena! Odlična akcija i muzika takođe - napisao je Indiewire-ov filmski kritičar na Tviteru.

- Nije mi se svidela zadnja sezona "Igre prestola". Uopšte. Ali priznajem da je premijera serije "House of the Dragon" stvarno dobro napravljena i svakako ću nastaviti da gledam. Nakon što je epizoda završila, prikazali su prošireni pregled sezone i izgleda super - napisao je glavni urednik Collidera Stiven Vajntraub.

Premijera serije "House of the Dragon" zakazana je za 21. avgust na striming servisu HBO Max, a radnja ostvarenja odvija se u doba kad Targarijenovi vladaju Vesterosom, piše Index.hr.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐲🐺🦌🦁

    3. avgust 2022 | 18:22

    Jedva čekam...

  • Перагеније

    3. avgust 2022 | 12:35

    Баш као у песми - цига хвали свога коња.

  • Džoni

    4. avgust 2022 | 15:31

    Ma važi...serija nikad bolja,bolja i od Breaking Bad...i sve to na osnovu odgledane jedne epizode,nahvaljeno od strane kvazi kritičara sa Instagrama...evo sve verujem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA