≫ 

Marija Pikić u "Oluji" glumi majku glavnog junaka: Otkrila nam je šta je za nju poruka celog filma

Glumica je za naš portal prokomentarisala i saradnju sa mladim Ivanom Vujiće, koji u ovom filmu Miloša Radunovića glumi njenog sina

  • 0
U MTS dvorani prikazan je premijerno trejler za filma "Oluja" reditelja Miloša Radunovića Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Film "Oluja" reditelja Miloša Radunovića očekuje nas ove jeseni, u kojem jednu od uloga igra Marija Pikić. Ona glumi majku glavnog junaka, a u razgovoru za Telegraf.rs ispričala nam je kako je dobila priliku da se nađe u ovom ostvarenju.

- Ja sam pozvana na kasting po preporuci. Reditelj i ja se ranije nismo poznavali i kada samo došla na taj kasting, on je trajao jako kratko, svega par minuta, nakon čega smo našli divan, zajednički jezik - rekla je Marija Pikić za naš portal.

U MTS dvorani prikazan je premijerno trejler za filma Marija Pikić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ostala je tajnovita kada smo je pitali da nešto kaže više o svom liku, ali je zato pohvalila svog mladog kolegu Ivana Vujića, koji glumi njenog sina u filmu "Oluja".

- Ja igram Ivanovu majku. Ne bih sada pre premijere govorila nešto puno o liku i samoj radnji. Imala sam sreće što sam imala Ivana pored sebe, zato što je on stvarno divan. On je došao već, na neki način, kao formiran glumac, zato što ima prethodno iskustvo i imali smo divan jezik. On je inteligentan, pametan, samosvestan i sa vrlo malo komunikacije smo napravili jedan lep odnos, koji smo do kraja razvijali - rekla je glumica.

U MTS dvorani prikazan je premijerno trejler za filma Ivan Vujić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje koji joj je najemotivnijih trenutak u filmu, rekla nam je sledeće:

- Ne bih to mogla da izdvojim, zato što ovaj film prati više porodica. Svaka porodica je specifična na svoj način, ima neku svoju priču, neki svoj put, svakoj se desi nešto, tako da ne bih mogla da izdvojim - rekla je Marija Pikić.

U MTS dvorani prikazan je premijerno trejler za filma Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na samom kraju razgovora, otkrila nam je šta je za nju poruka celog filma.

- Mi se ovde bavili, u stvari, sudbinom malog čoveka, velikim tragedijama malog čoveka. I to je ono na šta ovaj film treba da skrene pažnju. Kada se skloni sve ostalo, posledicu oseća samo običan čovek kojim se niko ne bavi, odnosno, najmanje se bavi, jer, snaći će se on - rekla je glumica Marija Pikić.

U MTS dvorani prikazan je premijerno trejler za filma Marija Pikić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osim nje, u ovom ostvarenju glumi i Zlatan Vidović, koji igra dva lika, a o svemu ovome govorio je u opširnom intervjuu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA