≫ 

Stiven Sigal navodno snima dokumenatarac o ratu u Donbasu: "Svet ne zna istinu"

- Stiven je primijetio da 98 posto onih koji govore o sukobu u masovnim medijima nikada nije bilo ovde - naveo je vođa separatista u Donjecku Denis Pušilin

  • 18
Stiven Sigal, Steven Seagal Foto: Profimedia/Iliya Pitalev /Sputnik

Stiven Sigal navodno snima dokumentarni film o ratu u Donbasu, napisao je vođa separatista u Donjecku Denis Pušilin na Telegramu, prenosi Index.hr

- Razgovarao je s ratnim zarobljenicima u pritvoru u Olenivki. Neki od zatvorenika nedavno su ubijeni kao rezultat ciljanog raketnog napada ukrajinskih vojnika- rekao je Pušilin.

On je naveo da je Sigal rekao da 98 posto ljudi koji u medijima govore o sukobu u Donbasu nikada nije bilo u toj regiji.

- Stiven je primijetio da 98 posto onih koji govore o sukobu u masovnim medijima nikada nije bilo ovde, zato svet ne zna istinu. On želi da promeni stav prema ovom ratu - navodi Pušilin, prenosi Tass.

Sigal je, javljaju ruski režimski mediji, u Donbas stigao kao "specijalni predstavnik ruskog ministarstva inostranih poslova za humanitarne odnose s Amerikom".

Vladimir Putin i Stiven Sigal, Steven Seagal Foto: Profimedia/Alexei Druzhinin/Sputnik

Stiven je dugogodišnji Putinov prijatelj, dobio je ruski pasoš 2016. godine, a nakon što je izrazio svoju podršku aneksiji Krima, 2018. godine je postao specijalni izaslanik Rusije u Americi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • justice for targeted individuals

    10. avgust 2022 | 15:21

    e zbog istine je brat izbačen iz hollywooda

  • Mk

    10. avgust 2022 | 13:06

    Mora svet da vidi nacisticka zlodela nad civilnim Ruskim stanovnicima . U velikoj su zabludi oni koji podrzavaju fasizam i zlocine na civilima.

  • zlatko

    10. avgust 2022 | 14:38

    A i ministarstvo istine ima jako zanimljiv sistem filtracija poruka?Nekad je bila izreka :Sacuvaj me bože Srpskog junastva i Hrvatske kulture a danas bi trebala biti:Sacuvaj me bože Srpske neutralnosti i hrvatske objektivnosti a ministarstvo istine je klasican primjer da bi ta izreka mogla važiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA