≫ 

Čuveni Variety magazin piše o Nikoli Đuričku i njegovoj novoj emisiji

Vest su preneli i drugi strani mediji

  • 2
Nikola Đuričko Foto: ATA Images

Vest o tome da proslavljeni srpski glumac Nikola Đuričko stiže na televiziju UNA u novoj emisiji "Holivudiranje" obišla je planetu.

Čuveni Variety magazin objavio je vest da zvezda serije Stranger Things dolazi na UNA televiziju i to u ulozi voditelja emisije koja je koprodukcija UNA televizije i NBC Universal Formata, koji su deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe.

"Nikola Đuričko izabran je da predstavi regionalno izdanje zabavne emisije NBC Universal Formats Hollywood Game Night. Ovo je 24. međunarodno izdanje šoua, koje se pridružilo adaptacijama u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Grčkoj, Mađarskoj i Tajlandu, između ostalih", piše Variety.

Vest o saradnji televizije UNA i NBC sa Nikolom Đuričkom osim domaćih i regionalnih medija, preneli su i World Screen, Television Business International, kao i mnogi drugi mediji u svetu.

Američki original kreirali su Šon Hajes i Tod Milliner, a voditeljka je bila glumica Džejn Linč.

Regionalno izdanje ove zabavne emisije nosi ime "Holivudiranje".

“Kada se kaže Holivud onda verovatno ljudi odmah pomisle na mene, jer ja živim u Holivudu, a kada se doda i ludiranje (koren reči ludus-igra) onda više nema dileme da sam ja u pitanju. Tako da nije bilo dvoumljenja ni sa jedne ni sa druge strane oko toga ko bi mogao da bude voditelj ovog svetskog, a od sad i našeg šou programa. Poznati igraju raznorazne igre, a sudija – voditelj sam ja. Nisam mogao da odolim", rekao je Đuričko ranije za UNU.

Video: Đuričko: Šta to znači biti živ čovek?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA