Probajte Box i Super Plan pakete 3 meseca besplatno

Kako se leto polako bliži kraju, televizija i vreme provedeno ispred malih ekrana vraćaju se na velika vrata

  • 1
Telekom Srbija Foto: mts Promo

U želji da to vreme bude ispunjeno vrhunskim sadržajima, mts i Supernova su korisnicima ponudili isto tako vrhunsku ponudu – da besplatno probaju Box ili Super Plan pakete prva tri meseca.

Ovi paketi nude televizijski sadržaj koji odgovara svim ukusima – ljubitelji sporta na Arena sport kanalima mogu da prate ekskluzivne prenose utakmica engleske Premijer lige i drugih najboljih evropskih fudbalskih takmičenja, dok gledaoce na Superstar kanalu očekuje prvoklasni serijski i filmski program, kao i najgledanija ostvarenja u produkciji Telekoma Srbija. Naravno, korišćenje ovih paketa garantuje ujedno stabilan i brz internet za lagodno "surfovanje", rad od kuće ili zabavu u slobodno vreme.

Ukoliko želite da mesecima uživate u jedinstvenom miksu najboljeg TV sadržaja i brzog interneta, požurite i iskoristite ovu ponudu do 15. novembra. Sada je pravi trenutak da postanete član mts porodice i odaberete BOX i Super Plan paket po svojoj meri.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C

    24. avgust 2022 | 08:04

    Bilo pre cela godina, sad tri meseca besplatno, da, bas super ponuda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA