≫ 

Kit Harinton, Džon Snou iz "Igre prestola", otkrio šta misli o seriji "Kuća zmaja"

"Kuća zmaja" prati dinastiju Targarijen 200 godina pre događaja iz "Igre prestola" ("Game of Thrones") i dobila je pozitivne kritike

  • 1
Kit Harington Igra Prestola (Game of Thrones). Foto:  Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Zvezda "Igre prestola" Kit Harington podelio je svoja razmišljanja o seriji "Kuća zmaja" ("House of the Dragon"), rekavši da je tim koji radi na ovom projektu uradio "fantastičan" posao.

Kao što je poznato, "Kuća zmaja" prati dinastiju Targarijen 200 godina pre događaja iz "Igre prestola" ("Game of Thrones") i dobila je pozitivne kritike.

Govoreći na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu (TIFF) ovog vikenda, Kit Harington, koji je glumio Džona Snoua u "Igri prestola", pitali su  iz Entertainment Tonight Canada o njegovom mišljenju o "Kući zmaja".

- Zaista uživam u tome. Moj prijatelj Migel (Sapočnik) je vodio emisiju, tako da zaista uživam - rekao je Harington i dodao:

- Mislim da su uradili fantastičan posao. Čudno je započeti potpuno novu seriju u istoj vrsti carstva i učiniti je svojom stvari. Mislim da su to zaista uradili - naveo je Harington.

Adaptirano iz romana "Vatra i krv" Džordža R. R. Martina, "Kuća zmaja" smeštena je 200 godina pre događaja u "Igri prestola". U seriji glume Pedi Konsidin, Met Smit, Ema D’Arsi, Olivija Kuk i Ris Ifans.

Ubrzo nakon što je prva epizoda debitovala prošlog meseca, HBO je obnovio seriju "Kuća prestola" za drugu sezonu, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA