≫ 

Osuđivali Džejmija i Sersei, a navijamo za Reniru i Dejmona: Scena u "Kući zmaja" podelila gledaoce

Nova epizoda emituje se večeras

  • 0
Igra prestola, kuća zmaja Printskrin: YT/Tormund Giantsbane/crescendo

- Svi smo osuđivali Džejmija i Sersei osam sezona, a posle samo četiri epizode svi navijamo za Reniru i Dejmona - jedan je od komentara na društvenim mrežama, ali koji vrlo jasno opisuje raspoloženje fanova nakon poslednje epizode "Kuće zmaja".

Podsetimo, u epizodi pod nazivom "Kralj Uzanog mora" Dejmon Targarijen se posle nekoliko godina vraća u Kraljevu luku, miri se sa bratom i ponovo biva prihvaćen na dvoru. Ali vuk samo dlaku menja, a isto važi za princezu Reniru koja se, iako svesna svoje obaveze da se uda, vraća sa Zmaj kamena bez prstena i pre vremena.

via GIPHY

Da će do njihovog susreta doći suptilno nam je najavljeno baš u toj sceni gde ona razgovara sa udvaračima, a igra se ogrlicom koju joj je poklonio stric.

via GIPHY

Nakon što se sretnu i razmene nekoliko reči o braku i dužnosti, srebrnokosi duo odlazi u noći u Buvlju rupu, kroz koju Dejmon vodi Reniru sve do javne kuće.

I fanovi ne mogu da prestanu da pričaju o tome šta se u toj sceni desilo. I činjenici da je ova incestuozna veza zapravo dobila mnogo podrške.

- Navijam za vezu Renire i Dejmona nakon što sam osam sezona osuđivao Džejmija i Sersei. To nije nešto što porodica radi. Osuđujem sada samog sebe - jedan je od komentara.

Dejmon prekida njegov i Renirin poljubac, a ona se vraća u svoju sobu i zavodi svog zaštitnika Kristona Kola. Ovaj put su fanovi u potpunosti podržali vezu.

- Renira je u jednoj epizodi umalo spavala sa svojim stricem, spavala sa najzgodnijim vitezom kraljeve garde, uspešno sve slagala o tome i sredila da Oto Hajtauer dobije otkaz. Ova devojka!

Pogledajte ostale komentare:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA