Producenti filmova o Džejmsu Bondu kažu da će predstojeća ostvarenja imati veće uloge za žene

Barbara Brokoli i Majkl G. Vilson govorili su o svojim planovima za franšizu nakon odlaska Danijela Krega

  • 3
Džejms Bond Printskrin: YouTube/Movie Trailers Source

Producenti filmova o Džejmsu Bondu rekli su da će predstojeća ostvarenja u franšizi imati veće uloge za žene i da će publiku videti "emotivniju" stranu agenta 007.

Barbara Brokoli i Majkl G. Vilson govorili su o svojim planovima za franšizu nakon odlaska Danijela Krega.

Producentkinja Barbara, rekla je da je Danijel humanizovao špijuna koji je nekada bio žena i da će se "emocionalna" evolucija lika nastaviti u sledećem delu.

Ona je takođe govorila o tome kako su nedavni filmovi o Bondu prikazivali veće uloge za žene u predstojećim filmovima o agentu 007.

- To je evolucija. Bond se razvija baš kao što se razvijaju muškarci, ne znam ko se razvija bržim tempom - rekla je Brokolijeva za časopis Variety.

Govoreći o Danielovoj "humanizovanijoj" verziji Bonda, Barbara,koja producira franšizu sa svojim polubratom Majklom, rekla je da je to prvi put da je špijun "emotivno otvoren".

Barbara i Majkl (80) takođe su se dotakli svoje misije da pronađu novog glumca koji će igrati Bonda, nakon što se Danijel povukao iz uloge nakon svoje pete i poslednje uloge.

Producenti su insistirali da tek treba da odluče ko će preuzeti legendarnu ulogu, uz objašnjenje da je do sledećeg filma 007 još najmanje "par godina".

Osvrćući se na glasine da je Idris Elba u redu za ulogu, Barbara je rekla da nisu bili u kontaktu sa glumcem u poslednje vreme, prenosi Daily Mail.

Rekla je da glumac kojeg odaberu mora biti najbolji za njihove planove za Bonda i gde žele da odvedu lik u narednim filmovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гоца

    25. septembar 2022 | 16:50

    Мени је помало мука од политичке коректности коју покушавају да играју у ову франшизу. Те овде жена, те овде геј... Ко брани филмској индустрији да направи франшизу о Модести Блејз? Сјајан стрип, жена је главни јунак, одаберите хит и квалитетну глумицу и решена ствар. Овако ће само упропастити Џејмса Бонда.

  • Перагеније

    25. septembar 2022 | 22:17

    Крајње је време да видимо Бонда, Џејмса Бонда, како ЗАВОДИ МУШКАРЦЕ - кад може Супермен, може и Бонд, Џејмс Бонд - ипак је он Енглез.

  • Ideja

    25. septembar 2022 | 23:07

    Neka Bond bude transgender, pa na to još i lezbejka...to bi bio pun pogodak da zaokruzite idiotske korektnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA