Održana premijera filma "Ala je lep ovaj svet" u Beogradu: Prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti

Pogledajte kako je bilo na ovom događaju

  • 0

Premijera dugo očekivanog filma "Ala je lep ovaj svet", u režiji Filipa Čolovića, održana je u beogradskoj MTS Dvorani.

U glumačkoj ekipi su Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Nikola Pejaković Kolja, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Branko Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i drugi.

Tumač glavne muške uloge Andrija Kuzmanović za Tanjug je istakao važnost snimanja filmova u žanru komedije u "teškim vremenima koja su nas zadesila" i dotakao se onoga šta za njega znači naslov filma, kao i svog detinjstva koje je bilo "mnogo lepše i lakše nego danas".

"Očekujem od ove premijere pre svega to da ljudi shvate da je nama ovakav film potreban. Mislim da ovakav film treba da nađe put do publike, iz prostog razloga što nam je potrebna boja, ta neka svetlost usred ovog haosa koji je oko nas", rekao je Kuzmanović.

Glumac je istakao da svako vreme nosi neku svoju priču, te da je imao sreću da odrasta u nekom "lepšem dobu".

"Danas smo postali razmaženi. Samim tim što u dzepu imamo ceo svet. Izgubili smo konekciju jedni sa drugima. Prošlo vreme je bilo drugačije", istakao je Kuzmanović.

Govoreći o tematici filma "Ala je lep ovaj svet", Kuzmanović se dotakao perioda kad je sam odrastao i da je tada svet bio "mnogo lepši i smisleniji".

Glavna glumica Anđelka Prpić istakla je da je ljubav sve, da treba to razumeti i da je život bez ljubavi "ništa".

"Umetnost i ljubav oplemenjuju ljude, samim tim i svet, te na taj način čine nas lepšim, kao i planetu na kojoj živimo", kazala je Prpić.

Događaju su prisustvovale broje poznate ličnosti kao što su Marija Šerifović, Dragan Mićanović, Slavko Beleslić, Dragana Mićalovič, Anastasija Ražnatović, Irina Vukotić, Saša Prelećević Dr Feelgood i druge.

Pogledajte galeriju sa beogradske premijere:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA