Vil Smit se vraća glumi nakon šamara na Oskarima: Poznata je i radnja filma u kojem će se pojaviti

Vil je takođe u pregovorima da glumi u filmu, što bi označilo njegovu prvu glavnu glavnu ulogu od incidenta sa šamarom na dodeli Oskara

  • 0
Vil Smit Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Vil Smit će se vratiti glumi ulogom u novom naučno-fantastičnom trileru "Briljantnost".

Deadline izveštava da će Šarmin Obaid-Činoj debitovati kao reditelj narativnog igranog filma, a Smit će biti producent zajedno sa Akivom Goldsmanom, koji je takođe radio na ostvarenju "Ja, Robot" i "Ja sam legenda" sa glumcem.

Vil je takođe u pregovorima da glumi u filmu, što bi označilo njegovu prvu glavnu glavnu ulogu od incidenta sa šamarom na dodeli Oskara, ali ti tek treba da se potvrdi.

Smit bi igrao Nika Kupera, junaka istoimenog romana Markusa Sakeija, koji je federalni agent koji radi za Odeljenje za analizu i reagovanje.

- Trilogija romana "Briljantnost" smeštena je u budućnost u kojoj ne-neurotipični ljudi, koje društvo opisuje kao "uvrnute" ili "nenormalne", svojim jedinstvenim darovima prete da ugroze status kvo "normalnog" stanovništva. Oni su zvanično označeni kao "Briljanti" i vlada ih pažljivo prati - stoji u opisu priče do koje je Deadline došao.

Pre filma "Briljantnost", Smit će glumiti u ostvarenju "Emancipacija",  Apple TV+ projektu snimljenom pre dodele Oskara, u kojem igra odbeglog porobljenog čoveka u Luizijani, u istinitom trileru Antoana Fukue, prenosi NME.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA