≫ 

Prvi tizer nove sezone "Senke i kosti": Princ Nikolaj, Vajlan, Alina i Mračni - ko će dočekati 2023?

Očekuje se da će druga sezona "Senke i kosti" pratiti događaje iz druge knjige glavne trilogije, "Opsada i oluja"

  • 0
shadow and bone senka i kost serija Foto: Profimedia/LMKMEDIA/Netflix

Druga sezona hvaljene fantastične serije "Senka i kost" ("Shadow and bone") neće biti prikazana na Netfliksu do 2023. godine, ali konačno smo dobili tizer predstojećih epizoda. I ko će dočekati 2023?

Novi tizer traje samo 41 sekundi, ali je ispunjen sa od prve do poslednje. Кao prvo, dva omiljena lika vernih čitalaca romana Li Bardugo se prvi put pojavljuju: ravkanski princ Nikolaj Lanstov, koga igra Patrik Gibson, pojavljuje se u prvim momentima tizera i razgovora sa Alinom; kasnije u klipu, Džek Vulf se pojavljuje kao Vajlan — šesti član Šest vrana, iako kanonski u vremenskoj liniji još uvek nije sreo ostale vrane (Kaza, Inež, Džaspera, Ninu i Matajasa).

Pojavljuju se i nemilosrdni plaćenici Tamar i Tolja, koje igraju Ana Leong Brofi i Luis Tan.

Naravno, vidimo i Džesi Mei Li kao Alinu Starkov, novi svetiteljku, i Bena Barnsa kao nemilosrdnog, ali zadivljujućeg Mračnog — zajedno sa omiljenim likovima iz serijala "Six of Crows" i svima ostalima iz prve sezone.

Očekuje se da će druga sezona "Senke i kosti" pratiti događaje iz druge knjige glavne trilogije, "Opsada i oluja". Ali kao i prva sezona serije, nove epizode će takođe uključivati likove koji nisu viđeni do kasnijih knjiga, kako bi se dočarala potpuna priča.

Pogledajte tizer:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA