≫ 

Film o životu Robija Vilijamsa se snima u Beogradu: Pevača igra zvezda filma "Kingsman"

U Srbiji trenutno boravi samo glumac Džono Dejvis, koji ga tumači u mlađim danima

  • 0
Robbie Williams, Robi Vilijams

Foto: Profimedia/ James Moy/PA Images

Film "Bolji čovek", koji govori o životu svetske zvezde, pevača Robija Vilijamsa, snima se trenutno u Beogradu.

Muzička zvezda igra samu sebe u ovom biografskom ostvarenju, ali u Srbiji trenutno boravi samo glumac Džono Dejvis, koji ga tumači u mlađim danima.

On je potvrdio da će mu partneri u ovom projektu biti glumačke zvezde Stiv Pemberton i Alison Stedman, a na svom Instagramu kačio je fotografije iz Beograda.

- Glumim Robija Vilijamsa u njegovom muzičkom biografskom filmu "Bolji čovek", zajedno s neverovatnom glumačkom ekipom i samom legendom. Sve to u predivnoj režiji Majkla Grejsija. Dođavola - napisao je kratko na Tviteru.

U Beogradu je, u studiju u Krnjači, dva dana sniman koncert slavnog pevača održan 2003. godine, a u scenama je bilo više od 2.000 statista.

Kako su ranije pisali mediji širom sveta, popularni pevač je imao velikih problema da pronađe glumca koji će igrati njegovu mlađu inkarnaciju. Kako prenosi San, Robi Vilijams je rekao publici u Rod Lejver areni u Melburnu početkom godine, na koncertu povodom snimanja biografskog filma, da nije siguran u izbor glumca koji će igrati mlađeg njega, ali je potvrdio da će igrati sam sebe.

Džon Dejvs

Printskrin: Instagram/thejonnodavies

- Kada je o filmovima reč, stvar je u tome da je čudo ako se bilo šta i snimi. Uvek bude da je neko rekao ne, a onda se neko drugi uvredio, a treća osoba se nije našla dovoljno uvređenom i na kraju su svi uvređeni. Govorim o agentima i advokatima. Siguran sam 97 posto da će se to dogoditi. Ne znam ko će me igrati kada budem mlađi, ali znam ko će me igrati kada budem stariji. Gledate u njega - rekao je pevač.

Džono Dejvis je engleski glumac rođen u Česterfildu, najpoznatiji u Velikoj Britaniji i SAD po ulozi Aleksa Delarža u predstavi "Paklena pomorandža", a pojavljivao se i u filmu "Kingsman" i seriji "Lovci". U maju 2022. objavljeno je da je Dejvis dobio ulogu britanskog pevača Robija Vilijamsa, a film bi trebalo da bude objavljen krajem 2023. godine.

Podsetimo, na konferenciji za medije u maju pevač je rekao da film neće ništa zatajiti kada je u pitanju njegova divlja prošlost. Reditelj Majkl Grejsi izjavio je da film neće biti kao "Rocketman" ili "Boemska rapsodija", koji su govorili o muzičkim vunderkindima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA