Bane Vidaković hvali Andriju Kuzmanovića: "Pozitivni izdanak ove generacije, na koju imam puno primedbi"

U filmu koji govori o ostvarenoj i neostvarenoj ljubavi, Vidaković igra taksistu koji obožava svuju ženu

  • 0
Bane Vidaković Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Bane Vidaković koji je govorio o svoj ulozi u filmu "Ala je lep ovaj svet".

Vidaković je rekao da se "u suštini radi o toplom i emocionalnom filmu", u kome Nikola Pejaković Kolja igra palog anđela što je "toliko slatko i prijemčivo da neminovno vezuje publiku".

"Film se zove '' Ala je lep ovaj svet''. To je već u startu poruka za koju čovek može da kaže: ''Šta im je? Otkud lep kad atomske bombe čekaju, ne znamo šta će sutra biti? Ali podseća kako svet može da izgleda", naveo je glumac.

U filmu koji govori o ostvarenoj i neostvarenoj ljubavi, Vidaković igra taksistu koji obožava svuju ženu, a tumači je Anica Dobra, i ističe da mu je ona "draga koleginica i prijateljica".

Za Vidakovića su tumači glavnih uloga Anđrija Kuzmanović i Ađelka Prpić, kao i reditelj Filip Čolović prijatna iznenađenja.

"Andrija je divno vaspitan mlad momak, pozitivni izdanak ove generacije, na koju imam puno primedbi, ne u smislu glume i talenta, već ima dosta neobrazovanog sveta, nezainteresovanih, nevaspitanih. Andrija je sušta suprotnost", ocenio je Vidaković.

Premijera film Ala je lep ovaj svet režiser Filip Čolović Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Znajući Prpić kao komičarku Vidakovića je pozitivno iznenadila, jer je kao glumica koja može da odigra mnogo više od komedije.

"Ovde je pokazala osećaj za nijansu. Vrlo zanimljivu je ostvarila ulogu", rekao je Vidaković.

Prepoznatljiv u javnosti kao glumac komedija, Vidaković priznaje da takve uloge nije sam birao već ga "producenti i reditelji vide očigledno kao nekog ko može da radi komediju".

"Bio sam zasićen komedije u jendom momentu. Čekao sam da odigram nešto drugačije, da posetim da sam mnogo širi glumac od komedije. To mi se omogućilo u pozorištu. Odigrao sam Čehova, dobio Oktobarsku nagradu, igrao ''Belu kafu'' i par stvari", podsetio je glumac.

Vidaković je dodao da je filmu "Vikend sa ćaletom" prvi put dobio šansu da odigra nešto duhovito, ali ipak ozbiljnije, uz Nenada Jezdića koji je "vrlo ozbiljan glumac".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA