"Mislim da sam izgubila mnogo poslova, jer stalno pričam kao Pamela na audicijama"

Izlazak Lili Džejms iz lika Pamele Anderson je uticao na njen život

  • 0
Lili Džejms, Lily James, Pamela Anderson Foto: Profimedia Backgrid USA/Everett Collection

Glumica Lili Džejms je otkrila da je izgubila mnogo poslova jer se previše unela u lik Pamele Anderson tokom intenzivnog procesa snimanja njene hit serije "Pam & Tommy".

Ona je navela da je  čak razgovarala sa svojom majkom Pamelinim glasom. Priznala je da nikada nije napustila lik tokom snimanja, insistirajući da je razlika između njenog stvarnog života i Andersonove previše različita.

- Bio je to tako zeznut proces. Samo morate biti strpljivi sa sobom. Sati su tako dugi i osećate se stvarno "izgorelo". Tvoj nervni sistem je kao, ustreljen do s*anja. Osećala sam se kao prava olupina na kraju - rekla je Lili Džejms u intervju za "Mirror".

Džejmsova je priznala da se njeno preterano "ulaženje u lik" Pamele Anderson odrazio na njen privatni život.

- Razlika između mene i nje bila je previše ekstremna da bi se išla napred-nazad. Dakle, morala sam da ostanem u ovoj srednjoj ničijoj zemlji poput Lili/Pamele većinu vremena. Potpuno bih se uvukla u njen glas. Čak i kada sam izašla na večeru i naručivala hranu ili razgovarala sa mamom telefonom, bila bih Amerikanka. Mislim da sam izgubila mnogo poslova – jer stalno govorim kao Pamela na bilo kojoj audiciji - rekla je Lili.

Lili je morala da provodi četiri sata dnevno u šminkanju da bi se transformisala u zvezdu i priznala je da joj je to dalo hrabrost, prenosi Daily Mail.

Džejmsova je bila nominovana u kategoriji glavne glumice na dodeli nagrada Emi , ali ju je pobedila Amanda Sajfrid koja je osvojila nagradu za ulogu Elizabet Holms u ostvarenju "The Dropout".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA