Kako je Nenad Nenadović dobio ulogu u seriji "Povratak otpisanih": Dragan Nikolić i Voja Brajović su pomogli

- Radilo se sjajno i praktično, kada glumite pored takvih ljudi, onda pomislite da time možete da se bavite ceo život - rekao je 2003. godine Nenad Nenadović

  • 0
Nenad Nenadović, Povratak otpisanih Printskrin: Youtube/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Nenad Nenadović bio je jedan od najpoznatijih dečjih glumaca na prostoru bivše Jugoslavije. Sećamo ga se po ulozi u "Povratku opisanih", a mi vam donosimo kako je dobio priliku da igra u ovom ostvarenju.

Nenad, koji je svojevremeno bio u glumačkoj grupi Bate Miladinović, imao je tada skromno iskustvo u glumi. Igrao je samo u dečjoj seriji "Cvrčkov album".

Prilikom kastinga za ulogu u "Povratku otpisanih", Nenada su doveli sa drugim dečacima (neki od njih su kasnije postali i poznati glumci, prim.aut).

Nenadović je prošao audiciju glatko, a ono što je zanimljvo da su u ovom procesu učestvovale i glumačke zvezde serije "Povratak otpisanih" Dragan Nikolić i Voja Brajović.

Kada se Nenad pojavio na kastingu, navedeni glumci (Dragan Nikolić i Voja Brajović, prim.aut) su dali znak očima reditelju Aleksandru Đorđeviću "da im mali treba."

- Posle tog snimanja, posle te epizode, ja sam "zagrizao" taj glumački hleb. I to kada čovek uđe tako i takav način, sa takvim velikim imenima, i iza i ispred kamere... Radilo se sjajno i praktično, kada glumite pored takvih ljudi, onda pomislite da time možete da se bavite ceo život - rekao je 2003. godine Nenad Nenadović u emisiji "Deca filma".

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA