≫ 

Glumio je zavodnika u "Uvodu u anatomiju", sada Patrik Dempsi igra vozača Formule 1: Pogledajte fotke sa seta

Patrik Dempsi u filmu "Ferari" glumi trkačku legendu Pjera Tarufija

  • 0
Patrick Dempsey Foto: Profimedia/IPA / SplashNews.com / Splash

Patrik Dempsi je izgledao poletno za volanom sportskog automobila na snimanju filma "Ferari" u Modeni, u Italiji, u utorak.

Ovaj 56-godišnji glumac, kojeg znamo po ulozi doktora zavodnika u seriji "Uvod u antomiju", stavio je starinski šlem i naočare kako bi glumio trkačku legendu Pjera Tarufija.

Patrick Dempsey Foto: Profimedia/IPA / SplashNews.com / Splash

U biografskom filmu, koji govori o životnoj priči italijanskog automobilskog preduzetnika (Enca Ferarija), glume Adam Drajver kao Enco Ferari, Penelope Kruz kao Laura Ferari.

Šminkeri su se potrudili da Patrika Dempsi izgleda kao čuveni vozačk Formule 1. Lice mu je izgledalo prljavo od nosa dole, kao na kraju trke. Patrik je nosio i vozačke rukavice u skladu sa periodom u kojem se odigrava radnja, piše Daily Mail.

Patrick Dempsey Foto: Profimedia/IPA / SplashNews.com / Splash

Inače, radnja filma "Ferari" je postavljena tokom leta 1957. godine kada se bivši vozač trkačkih automobila Ferari našao u krizi kada je kompanija koju je stvorio sa suprugom Laurom, izgrađenom ni iz čega, na ivici bankrota.

Njihov brak je takođe u problemu zbog smrti njihovog jedinog sina Dina. Dok su na ovoj raskrsnici, Enco i njegov tim vozača odlučuju da se suprotstave svojim gubicima ulaskom u istorijsku trku pod nazivom "Mile Miglia", koja će ih odvesti hiljadu milja preko Italije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA