Najavljena 3. sezona serije "Radio Mileva", Nikola Kojo: "Komedija je nekako nepravedno zapostavljena"

- Smatra se lakšim žanrom. A nisam siguran u to, teško je nasmejati ljude - rekao je Nikola Kojo

  • 2
Serija "Radio Mileva"

Foto: Nira Pro

Prve dve epizode treće sezone serije "Radio Mileva" autora Nebojše Garića, premijerno su prikazane u Roda Cineplexu na Banovom brdu. Novih pedeset epizoda stiže na Prvi program RTS-a od 11. oktobra.

Nastavak priče o dobrim komšijama u Rankeovoj 12 je spreman. Publici su se predstavili novi zanimljivi junaci, a srdačno ih je dočekala stara uigrana ekipa.

- Mislim da je upravo taj iks faktor koji osvaja publiku i dolazi do nje ta sinergija naša dok snimamo. Mislim da je do ekipe koja je stvarno homogena od samog početka i mislim da je ključni faktor u svemu

tome naša najdivnija Olga Odanović koja zadaje ritam lagani i pitki - ističe Anđelka Prpić.

A ritam koji će glavna junakinja Mileva zadati u novoj sezoni biće još brži i otkačeniji. Odluke kao i uvek donosi srčano i time u ceo komšiluk unosi humor i zabunu.

- Al' ona je prosto takva, brzo misli, brzo radi, uskoči u hladnu vodu, pa šta bog da. Ali sve radi iz dobre namere i mislim da svi likovi u Milevi sve rade iz dobre namere. Tako da ima mnoštvo preokreta i odluka koje su i duhovite i tragikomične i mislim da će publika stvarno uživati u ovoj sezoni - očekuje Olga Odanović.

Mileva je na male ekrane vratila stari format igrano-humorističke serije, namenjene celoj porodici. Njen najveći kvalitet su, kažu autori, prave vrednosti koje promoviše.

- Čini mi se da ima svoje lepo trajanje i da će trajati. Komedija je nekako nepravedno zapostavljena i na filmu i na televiziji, smatra se lakšim žanrom. A nisam siguran u to, teško je nasmejati ljude - napominje

Nikola Kojo.

Režiju potpisuju Dejan Zečević i Elmir Jukić. Serija će se od 11. oktobra emitovati svakog radnog dana posle Dnevnika.

"Radio Mileva" 3. sezona: nove dogodovštine, smeh i suze, od 11. oktobra na RTS 1

Prethodne sezone serije "Radio Mileva" svojom izuzetnom gledanošću dokazale su da je ovaj žanr gledaocima i dalje jedan od omiljenih. Treća sezona, sa novih 50 epizoda donosi smeh, suze, nove likove i dogodovštine dobro poznatih stanara zgrade u Rankeovoj 12.

Mileva će biti primorana da pokuša da reši svoje finansijske probleme uz pomoć njene tetke iz Londona, sa kojom ne razgovara već decenijama. Žanina sestra Ratka će po svaku cenu pokušati da uplovi u ozbiljnu ljubavnu vezu sa Vasom Kanarincem, zbog čega će najviše stradati Dača, a Coka će, u potrazi za novim poslom, pokušati da od Mileve sazna sve tajne zanata poslovne sekretarice.

Jeca će pokušati da sredi svoj ljubavni život i to, ni manje ni više, nego sa dugogodišnjim udvaračem Leonom, a Leon i Mikica će, pak, imati neobičnu avanturu sa „očinstvom“. Natalija će se, posle neuspele književne karijere, zbog koje je napustila školu, uz Milevinu i Cvetinu pomoć, vratiti poslu profesorice književnosti, a u školi je očekuje ljubavna avantura. Sonja će i dalje pokušavati da sa što manje učenja ostvari dobar uspeh u školi, što neće obradovati Milevu.

Šta će se sve dešavati sa ovim likovima ali i sa Dačom, Martom, Žanom, Mocom, Cvetom, i šta će uprkos svađama na trenutak spojiti sve stanare Rankeove 12, pogledajte već od 11. oktobra na našem Prvom programu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA