≫ 

Ponovo promena u "Kući zmaja": Stariji glumci opet menjaju mlađe kolege

Moguće je da ćemo ove glumce gledati do kraja serije

  • 0
kuca zmaja house of the dragon Printskrin: YT/Gameofthrones

Još jednom, treći put u svega osam epizoda, "Кuća zmaja" uvešće nove glumce da igraju stare likove. Kako će između sinoćne epizode i finala proći oko 10 godina, bilo je još jednom neophodno zameniti mlađu generaciju zrelijim kolegama, a ljubitelji serije "Poslednje kraljevstvo" dvoje će lako preoznati.

U prošloj, šestoj epizodi, miljenice publike Mili Alkok i Emili Keri prepustile su uloge Renire i Alisnet Emi D'Arsi i Oliviji Kuk, dok su Lejna i Lejnor dobili po treće lice.

House of the Dragon Kuća zmaja Foto: Profimedia/Ollie Upton/HBO Max/THA/Hollywood Archive

Sledeće nedelje deca su porasla, pa će tako Tom Glin-Karni preuzeti rolu princa Egona II Targarjena, Evan Mičel princa Emonda, a Fija Saban princeze Helene.

Mičel i Saban će biti dobro poznati ljubiteljima srednjovekovne drame, budući da su oboje bili u glumačkoj postavi "Poslednjeg kraljevstva".

Mičel je igrao plemenitog mladog viteza Osferta, prijatelja Utreda od Bebanburga, dok se Saban pridružila u poslednjoj sezoni kao Elfvin, buntovna ćerka lejdi Etelfled, koja nakon svoje majke vlada Mersijom.

Trejler prikazuje i Otoa Hajtauera koji jača kao Kraljeva desnica, Кorlis Velarion se leči od stračne povrede, pitanje ko će biti naslednik Plavikraja se neizbežno psotavlja, a pretnja ratom samo postaje jača.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA