≫ 

Održana premijera filma "Trag divljači": Brojne poznate ličnosti "zasijale" na crvenom tepihu

Pogledajte kako je bilo na premijeri filma u MTS dvorani

  • 0

Film "Trag divljači" reditelja Nenada Pavlovića imao je u svoju beogradsku premijeru u MTS dvorani, a brojne poznate ličnosti su uveličale ovaj događaj. U prvom planu bila je filmska ekipa predvođena Predragom Mikijem Manojlovićem, Nadon Šargin, Radivojem Rašom Bukvićem, Milenom Radulović, Milošem Timotijevićem...

Premijeru nisu propustili ni Aleksandar Srećković Kubura, Miloš Avramović, teniser Filip Krajinović, Svetozar Cvetković, Gordan Kičić, Vladimir Aleksić i mnogi drugi.

Nakon završetka filma, filmska ekipa se poklonila publici, koja ih je nagradila aplauzom.

Glavne likove ove filmske priče čine moćnik UDBE, disident samotnjak, dama u nevolji i ambiciozni novinar, a međusobno ih povezuje brutalno ubistvo koje te 1979. godine žestoko potresa jugoslovensku javnost.

Scenario za film "Trag divljači" potpisuje Nenad Pavlović, u saradnji sa Đorđem Milosavljevićem i Dimitrijem Vojnovim, a priča je nastala po motivima proze Živojina Žike Pavlovića, jednog od naših najznačajnijih književnih i filmskih autora.

Pored Bukvića, Manojlovića, Timotijevića i Šargin glumački postavku čine i Dragan Bjelogrlić, Milena Pavlović, Milena Radulović, Filip Šovagović i mnogi drugi.

“Trag divljači” snimljen je u produkciji kuće „REŽIM“, uz koprodukcije Kinematografska kuća i Film District; producenti filma su Miloša Avramovića i Tatjana Žeželj Gojković, a koproducent Kosta Đorđević.

Film je dobio podršku Ministarstva kulture i informisanja, Filmskog centra Srbije, Telekoma Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu Vojvodine, opštine Zaječar kao i Potprograma MEDIA u okviru programa Kreativna Evropa za podsticaj razvoja evropskog audiovizuelnog i multimedijalnog sektora, bioskopska distribucija je poverena Taramount filmu.

Na snimku na početku teksta možete videti kako je bilo na samoj premijeri, kao i izjave reditelja Nenada Pavlovića, Nade Šargin, Raše Bukvića, Milene Radulović, Miloša Timojetivića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA