Producent filmova o Džejmsu Bondu kaže da će sledeći agent 007 biti glumac u tridesetim

- Zapamtite, Bond je već veteran, on je imao određeno iskustvo - rekao je Majkl G. Vilson

  • 0
Daniel Craig, Danijel Krejg, Džejms Bond Džejms Bond / Foto: Tanjug/AP/Michael Sohn

Producent filmova o Džejmsu Bondu Majkl G. Vilson otkrio je da će sledeći špijun 007 verovatno biti glumac u tridesetim, pošto je isključio mlađe zvezde za tu ulogu.

Scenarista (80), koji producira franšizu sa polusestrom Barbarom Brokoli, dao je uvid u to šta traže u sledećem Bondu nakon odlaska Danijela Krega iz uloge.

Govoreći na Bondovom događaju u Britanskom filmskom institutu u petak, Majkl je rekao da su u prošlosti tražili mlađe glumce za tu ulogu, ali je insistirao da to "ne funkcioniše".

- Zapamtite, Bond je već veteran, on je imao određeno iskustvo. On je osoba koja je prošla kroz ratove, da tako kažem - rekao je Vilson, prenosi Deadline.

Međutim, Majkl je insistirao na tome da kasting još nije počeo kako bi se pronašla zamena za Danijela Krega

Njegovi komentari naizgled isključuju glumce Idrisa Elbu (50) i Toma Hardija (45) da budu izabrani za sledećeg agenta 007.

Ostali glumci koji su bili predloženi za ovu ulogu su Džek O'Konel (32), Ričard Maden (36), Rege Džin-Pejdž (34) i Henri Kavil (39), prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA