Repertoari Cineplexx bioskopa za period od 6. oktobra do 12. oktobra

Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BEO Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd i Cineplexx Galerija Belgrade

  • 1
Film Amsterdam Foto: Promo

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova i dva događaja:

"Amsterdam"

Radnja smeštena u 30-te, prati tri prijatelja koji su svedoci ubistva, sami postaju osumnjičeni i otkrivaju jednu od najneverovatnijih zavera u američkoj istoriji.

Specijalna projekcija filma "Amsterdam" u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu – četvrtak, 6. oktobar u 19:00 časova

Od 18:00 časova očekuje vas koktel dobrodošlice, DJ, kao i razne druge aktivnosti koje će vas vratiti u 30-te.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

"Šape gneva – Legenda o Henku"

Na njegovu nesreću, ono što će pronaći je čudan i negostoljubiv grad Kakamučo, u kome on bolno štrči, jer je on pas, a svi ostali su… mačke! A kao što svi znamo mačke stvarno, ali STVARNO ne vole pse.

Očajnički želeći da se dodvori sugrađanima, Henk nesvesno postaje deo plana podlog, narcisoidnog Ika Čua, koji želi da uništi sve stanovnike Kakamučoa. Ali jedna mala prepreka nalazi se na putu Ikinoj vladavini svetom (ok, vladavini u Kakamučou), a njegov zli plan je da prevari Henka da mu pomogne, i zauvek protera stanovnike.

Ali tada se pojavljuju Džimbo, nekada moćni samuraj i Emiko, žestoko mače koje deli Henkove snove. Zajedno, ovaj čudni trio kreće na putovanje koje će im pomoći da prevaziđu predrasude i nauče pravo značenje prijateljstva.

Porodični vikend uz film "Šape gneva – Legenda o Henku" u Cineplexx bioskopima - subota i nedelja, 8. i 9. oktobar od 12:00 do 17:00 časova

Subota i nedelja, 8. i 9. oktobar, rezervisani su za Porodični vikend u svim Cineplexx bioskopima i animiranu avanturu "Šape gneva – Legenda o Henku".

Za sve mališane smo pripremili originalni poster iz filma, kao i zanimljive bojanke.

U subotu, 8. oktobra vas u Cineplexx BEO Shopping Center bioskopu očekuju radionice sa animatorima, a u nedelju, 9 . oktobra animatori vas čekaju u Cineplexx 4D Delta City bioskopu. U nedelju 9. oktobra u bioskopima Cineplexx biće ogranizovano i jedno lepo druženje u popodnevnim časovima sa našim prijateljima iz karate škole Nippon iz Beograda koji će prisutnim mališanima predstaviti svoje veštine i na pravi način ih uvesti u tematiku ove animirane avanture.

Cineplexx Porodični vikend Foto: Promo

Ne propustite Porodični vikend u svim Cineplexx bioskopima u subotu i nedelju, 8. i 9. oktobra , od 12:00 do 17:00 časova.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

"Trag divljači" 

Perspektivni novinar u komunističkoj Jugoslaviji 1979. godine istražuje svirepo političko ubistvo u malom ruralnom mestu, samo da bi se našao upleten u mračnu porodičnu dramu prepunu skrivenih tajni kroz vekovnu tradiciju nasilja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    6. oktobar 2022 | 10:45

    Amserdam je top film, Avatar, Karta za Raj, bas ima sta da se gleda u bioskopima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA