Švarceneger posetio Aušvic, a u knjigu gostiju je upisao frazu iz "Terminatora"

"Planirano je da ova poseta bude relativno kratka. Natpis je trebalo da bude obećanje da će se vratiti u još jednu i detaljniju posetu", napisali su iz Memorijalnog centra

  • 0
Arnold Schwarzenegger, Arnold Švarceneger Arnold Švarceneger Foto: Paul Bersebach/Zuma Press/Profimedia

Arnold Švarceneger je zbunio svoje fanove nakon što se u knjigu gostiju u logoru Aušvic upisao frazom iz "Terminatora".

Glumac i bivši guverner Kalifornije posetio je lokaciju u Poljskoj nakon što mu je u junu dodeljena počast od strane Fondacije Jevrejski centar Aušvic.

Kako prenosi Metro, ​​Švarceneger je otišao do spomen-obeležja i upisao se u knjigu gostiju u nekadašnjem koncentracionom logoru sa svojom čuvenom izrekom iz "Terminatora": "I’ll be back" ("Vratiću se").

Fraza je preuzeta iz blokbastera Terminator iz 1984. godine, a Memorijalni centar je dodao pojašnjenje na Tviteru o Švarcenegerovoj poruci.

"Planirano je da ova poseta bude relativno kratka. Natpis je trebalo da bude obećanje da će se vratiti u još jednu i detaljniju posetu", napisali su.

Nekoliko fanova je podelilo svoju zbunjenost u vezi sa porukom, a jedna osoba je napisala: "Drago mi je što je posetio i napisao u knjizi, ali morao sam dvaput da razmislim o poruci. Siguran sam da je to mislio na najlepši mogući način i pošto sam bio tamo, znam da je teško pronaći prave reči, ali nisam siguran da su ove bile najbolje."

"Nisam siguran da je citiranje genocidnog robota prikladno u ovim okolnostima.", naveo je još jedan korisnik Tvitera.

Međutim, drugi koristnik Tvitera je branio glumca.

"I ja se nadam da će se jednog dana vratiti. Tamo nema dovoljno vremena. ikad. Njegova igra reči nije plitka. On je to mislio. I u pravu je što to kaže.", naveo je korisnik Tvitera, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA