Topli čaj, ćebe i dobro filmsko društvo – recept za savršene jesenje večeri uz Sinestar TV Premijer kanale

Donosimo vam 6 filmskih naslova koji će vas naterati da zaboravite na hladno i tmurno jesenje vreme

  • 0
Cinestar TV Premiere Foto: Promo

U senci zavere (Blacklight)

Uvek je zadovoljstvo gledati Lijama ​​Nisona, stoga 1.10. u 20:45 budite ispred svojih ekrana jer jedno je sigurno – što je Nison stariji, to su mu filmovi bolji. U filmu U senci zavere Lijam Nison glumi vladinog operativca koji se suočava sa svojom mračnom prošlošću.

Cinestar TV Premiere Foto: Cinestar TV Premiere

Fabrika snova (Dreambuilders)

2.10. u 18:30 pripremite kokice za vaše mališane. Fabrika snova je otkačen i maštovit animirani danski film koji će ih odvesti u zabavnu avanturu iza kulisa njihovih snova. Osim što je poučan, radnja filma pokriva i veoma važna pitanja savremenih porodica danas.

Knjiga ljubavi (Book of love)

Kakav bi to mesec bio bez doze romantike, komedije i ljubavi. 8.10. u 20:50 uživajte u filmu Knjiga ljubavi u kojem vidimo pisca koji putuje u Meksiko da promoviše svoju knjigu koja je tamo postala bestseler. Ne zna ništa o društvenim mrežama, žali se na mlade "danas", generalno je nedodirljiv, uglavnom mrzovoljan i pomalo ženomrzac. Sat i po dobre stare zabave koja će vam sigurno pružiti odmori od svakodnevnih obaveza.

Nepodnošljiva težina blistavog talenta (Unbearable weight of massive talent)

Neponovljivi Nikolas Kejdž u filmu Nepodnošljiva težina blistavog talenta na rasporedu je za 15.10. u 20:00. Urnebesna komedija u kojoj Kejdž glumi samog sebe, ismevajući sebe i famu oko izbora njegovih najnovijih filmova. Da citiramo glumca iz jednog filma: "This is going to be LEGEN… wait for it… DARY!"

Cinestar TV Premiere Foto: Cinestar TV Premiere

Bez signala (Unplugging)

Možete li zamisliti porodična okupljanja bez mobilnih telefona? 22.10. u 20:00 na rasporedu je film o italijanskoj porodici koja ide na planine da proslavi rođendan. Na planinama doživljavaju najveći strah današnjice – mobilni telefoni ostaju Bez signala praćeni opštom panikom. Uz ovaj film neće nedostajati zabave, zato isključite mobilne telefone i uživajte.

Notr Dam u plamenu (Notre Dame Brule)

Pre samo tri godine, nezamisliva katastrofa zadesila je jedan od glavnih spomenika francuske rane gotike – katedralu Notr Dam zahvatio je plamen pred mnogim ljudima i kamerama koje su stizale iz celog sveta. U filmu Notre Dame u plamenu, 29.10. u 20:00 pogledajte istinitu priču o ženama i muškarcima koji su zajedno sa 400 vatrogasaca borili za spas pariske katedrale.

Cinestar TV Premiere Foto: Cinestar TV Premiere

Za detaljan raspored filmova i serija na kanalima SineStar TV posetite Fejsbuk i Instagram profile SineStar TV, Jutjub kanal i sajt.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA