≫ 

Siniša Ubović preporučuje tri knjige čitaocima portala Telegraf

Među knjigama koje je Siniša naveo, svako će pronaći štivo koje mu odgovara

  • 4

S obzirom da je knjiga čovekov najbolji prijatelj, veliki broj poznatih ličnosti voli da kupuje i čita romane različitih žanrova. Svako od njih ima barem jednog autora, čije knjige posebno voli i u kojima uvek iznova uživa.

Danas za čitaoce portala Telegraf.rs, knjige preporučuje Siniša Ubović, glumac i motivacioni trener.

"O čemu govorim kad govorim o trčanju" - Haruki Murakami

- Iako je ovo netipična knjiga jednog od meni najomiljenijih pisaca, svojim osvrtom na trčanje i na sve ono što ova disciplina sobom nosi, Murakami nas uvodi u jedan novi svet odnosa sa sobom i svojom suštinom. Ideja koja se provlači kroz ovo delo da je bol je neminovan, a patnja opcionalna je sjajan podsetnik i ohrabrenje kad naiđu prepreke, a i pokrenula me je da istrčim svoj prvi maraton - kaže naš sagovornik.

"Hiljadu čudesnih sunaca" - Haled Hoseini

- Jedan od najemotivnijih romana koji opisuje svet koji nam je tako dalek i stran, a opet tako blizak i prepoznatljiv. Iako je radnja smeštena u Avganistan i opisuje svu teskobu i užas jednog sveta koji se ruši, u isto vreme budeći ono najbolje u svakome od nas - ističe Siniša.

"Najveći trgovac na svetu" - Og Mandino

- Upravo ovu knjigu često poklanjam svojim prijateljima jer obiluje nekim od najvažnijih uputstava za srećniji i uspehom ispunjeniji život. Og Mandino je za mene jedan nenametljivi filozof čije reči dopiru do čitaoca na snažan i jednostavan način - navodi poznati glumac i motivacioni trener.

Čitajte nas i dalje, jer vam donosimo još preporuka poznatih ličnosti, kako bi što lakše izabrali štivo za čitanje.

(Telegraf.rs/A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    28. jun 2019 | 10:19

    Knjiga hiljadu cudesnih sunaca , je ubedljivo najbolja.Trenutno citam Jelenu Cudinovu njenu knjigu,Bogorodicina dzamija u Parizu.Jako poucna I na zalost istinita knjiga koja opisuje sta ceka hriscanski svet u bliskoj budnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA