Novi roman dr Neleta Karajlića, drugi deo trilogije "Solunska 28 - O prijateljstvu i izdaji"

Autor pripoveda o svemu onome što je snašlo stanare Solunske 28 tokom nemačke okupacije Beograda u Drugom svetskom ratu

  • 1
dr Nele Karajlić roman "Solunska 28" Printskrin: Youtube/Laguna

Dr Nele Karajlić, poznati muzičar i pisac, obradovao je čitaoce drugim delom trilogije posvećene ljudima i događajima koji su prolazili kroz dorćolsku kuću na samoj obali Dunava, "Solunska 28 - O prijateljstvu i izdaji".

Autor pripoveda o svemu onome što je snašlo stanare Solunske 28 tokom nemačke okupacije Beograda u Drugom svetskom ratu.

- Ovo je priča o jednoj ženi. Ženi koju je sudbina kaznila ostavivši je u životu. Ona je pobedila – Ljubavlju. Ovo je priča o jednome jutru… koje je promenilo sve… Ovo je priča o jednome gradu. Ranjenom, osakaćenom i poniženom gradu, koji se podiže iz pepela, verom u sebe. Ovo je priča o jednome muškarcu, prevarenom, izdanom, ostavljenom od prijatelja, slepom od želje za osvetom, muškarcu koji spasava dušu… praštanjem. Ovo je priča o jednoj golgoti posle koje, kao i posle svake golgote, dođe vaskrsenje - rekao je autor.

- Ovo je priča o jednome dečaku. Bolesnom dečaku koji će da ozdravi, verujući u nemoguće - rekao je dr Nele Karajlić o knjizi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA