≫ 

Andrija Milošević na Sajmu knjiga u sredu na štandu Lagune predstavljava svoju novu knjigu

Popularni glumac će se družiti sa svojim čitaocima od 12 časova

  • 1
Andrija Milosevic

Andrija Milošević Foto: Promo

On je zabavan! On je veseo! On vas zasmejava! Andrija Milošević će se u sredu od 12 sati družiti sa svojim čitaocima na Sajmu knjiga u Hali 1 na štandu Lagune. Posle "Kišnog glisca", popularni glumac na Sajmu predstavlja novu knjigu za malu i veliku decu "Mačak i skakutavo jaje", neodoljivu zbirku pesama za hrabre sanjare.

Da, dobro ste čuli! U Anrijinoj knjizi jaje je skakutalo kojekuda, pa skočilo čak do svemira! Znate li šta je uradio dobri vampir Boža? Jeste li čuli za bezobraznu bubamaru? Ili za čudesnu devojčicu Đeđu?

- Desi se da vam unutrašnje sazvežđe, koje je samo vaše i možda ne postoji, pošalje, iznenada, pregršt kodiranih poruka - rekao nam je Andrija i nastavlja:

Andrija Milosevic

Knjiga Andrije Miloševića "Mačak i skakutavo jaje" Foto: Promo

- Vi ste zbunjeni, takav sam i ja bio, pomalo čudno raspoloženi, ali nadasve neobično srećni. Zatim pronađete davno zaboravljeni, prašnjavi, duboko zakopani šifrarnik za čudne poruke, koji se zove detinjstvo. Lepo ga očistite, vratite mu sjaj i kada vam prve sede na potiljku ponovo potamne ili poriđe, ma nije važno koje vam je boje kosa, ako je nemate, onda se broji i boja trepavica, vi ćete tada shvatiti i dešifrovati sopstveni smisao. Tako sam i ja došao do odgovora koji glasi "Mačak i skakutavo jaje’. Ovo je poruka deci od njihovog novog druga, koji se samo na kratko izgubio i odrastao - istakao je glumac.

Uživajte u zabavnim pesmicama Andrije Miloševića i u divnim ilustracijama Nemanje Ristića, a kroz smeh ćete shvatiti svu vrednost i lepotu dečje mašte.

Video: Andrija Milošević briljirao u pričanju gluplih viceva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    28. oktobar 2019 | 11:30

    Лик је једностсвно досадан и стално покушава да се наметне што непокуша у ЦГ тамо га једноставно "обожавају" нама је досадио

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA