Vedrana Rudan na štandu Lagune u subotu u 18 sati

Regionalna književna zvezda Vedrana Rudan biće gost Lagune i 64. Beogradskog Sajma knjiga u subotu. Ona će se sa svojim čitaocima družiti na štandu Lagune od 18 sati i potpisivati svoju hit knjigu, autobiografiju „Ples oko Sunca“, koja je više od dva meseca prva na Laguninoj top-listi publicistike

  • 5
Ples oko Sunca, Vedrana Rudan, Laguna Foto: Promo

Iskreno i bez ulepšavanja, Vedrana Rudan piše: o svom nimalo bezbrižnom detinjstvu, o deci i unucima, o putu koji je prešla od prodavačice sladoleda na rivi do najčitanije spisateljice u regionu. O tome zašto je u socijalizmu bilo nemoguće dobiti otkaz i kako je ona postala prva novinarka kojoj je to uspelo u novom hrvatskom demokratskom režimu. Konačno, Vedrana Rudan nam pokazuje zašto je u životu najvažnije i najteže bez stida pogledati sebi u oči.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    26. oktobar 2019 | 20:24

    Zena je genije... 😊

  • Snezana

    27. oktobar 2019 | 12:12

    Zena je odlican pisac! Ne pljuje ona po Hrvatskoj kao zemlji, vec po sistemu koji je kao i kod nas katastrofalan. Kakve veze ima sto se kod nas promovise? Vidim da i dalje vlada nacionalizam. Kapiram da ove negativne komentare ostavljaju ljudi koji nisu procitali ni jednu njenu knjigu, a mozda i uopste.

  • Dusan

    27. oktobar 2019 | 11:51

    Koliko ja mogu sa ovo malo mozga da shvatim, zena ne pljuje svoju zemlju, vec samo ono nakaradno u njoj. E sad, ako tog nakaradnog ima vise nego sto zdrav razum moze da pojmi, nije ona kriva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA