Obradovaćemo tri čitaoca knjigom "Petominutne poučne priče" koja je na kioscima!

Pošaljite nam svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs i troje najbržih dobija knjigu na poklon

  • 0
5 minutne priče Foto: Promo

Nova knjiga u ediciji Petominutnih priča donosi  čak pet važnih pouka koje prenose Vini Pu i njegovi prijatelji Kristofer Robin, Sova, Tigar, Iar, Kenga i Ru. Na kraju svake priče sačekaće vas jedna lako pamtljiva rečenica koja sadrži glavnu pouku priče.

Ove lepe i poučne priče mogu biti dobar povod za razgovor sa decom jer sadrže teme koje su aktuelne u svakom domu sa decom predškoškog uzrasta. Pomoću njih ćemo na lak i zabavan način deci preneti važne pouke, rešiti dileme i nedoumice.

U priči Dome slatki dome Kenga će pokazati Ruu da je lepo biti kod kuće, kao i zabavljti se sa prijateljima u njihovim domovima. U Priči baš mi je žao deca će shvatiti važnost pokazivanja emocija i značenja reči žao mi je.  Pokušaj opet je važna priča o pokušajima koji vode do rezultata i znanja. Vini Pu pokušava da piše. Pored njega su prijatelji koji će mu u tome i pomoći, ali najvažnije od svega je što Pu i dalje pokušava.

Oprosti i zaboravi je priča koja opisuje događaj između Zekohopa i Tigra u kojem se zbog Tigrove nesmotrene šale Zekohop naljutio. Na kraju priče shvatili smo da će pravi prijatelj uvek zaboraviti i oprostiti.

Do kraja kolekcije ostala je još jedna knjiga Petominutne priče za neustrašive.

Sve knjige iz kolekcije možete pronaći na sajtu www.dexy.co.rs i u Dexy Co radnjama.

Iskoristite jedinstvenu priliku i obrajdujte najmlađe. Tri najbrža čitaoca koja sam pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs dobijaju knjigu na poklon.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA