≫ 

Autorka "Harija Potera" se setila Severusa Snejpa: "Pomislila sam, videću Alana"

"Za tren je moje iracionalno srce pomislilo da ću videti Alana"

  • 1
Alan Rikman, Alan Rickman Alan Rikman kao Severu Snejp / Foto: Profimedia/Warner Bros / Pacific coast news

Severus Snejp bio je jedan od najomraženijih likova u "Hari Poter" franšizi, sve dok, na samom kraju, nije postao jedan od najomiljenijih. I njegovu smrt, baš kao i smrt Alana Rikmana koji ga je tako sjajno predstavio u filmovima, lubitelji čarobnjačkog sveta teško su prihvatili. Čak se ni sama autorka romana Dž. K. Rouling još sa njom nije pomirila.

Britanska spisateljica i autorika knjiga o najpoznatijem čarobnjaku na Twitteru je objavila emotivnu uspomenu na Rikmana kada je, neočekivano, odgovorila na komentar jedne devojke.

- Večeras se u Italiji prikazuje "Hari Poter i Relikvije smrti 2". Kao i uvek, nisam spremna da se oprostim od Severusa Snejpa. Hvala Dž.K. Rouling na tom jedinstvenom liku i hvala što ste uverili Alana Rikmana da ga otelotvori. Imali smo savršenog Snejpa - napisala je jedna tviterašica.

Na iznenađenje mnogih, spisateljica joj je odgovorila na komentar.

Dž.K. Rauling, J.K. Rowling Dž.K. Rouling / Foto: Profimedia/Gary Mitchell, GMP Media / Alamy

- U predstavi "Hari Poter i ukleto dete" Snejp se prvi put pojavi okrenut leđima publici. Na probi sam ga videla s perikom i na trenutak su mi se oči napunile suzama, jer je moje iracionalno srce pomislilo da ću, kad se Snejp okrene, videti Alana - napisala je Rouling.

Koji vama bio omiljeni lik iz "Hari Poter" franšize i zašto? Javite nam u komentarima.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA