"Bird Box" dobija nastavak u julu: Malori sa decom i povezom preko očiju ponovo kreće na put

Svi postavljaju isto pitanje - hoće li se konačno saznati ko je istrebio planetu?

  • 0
Bird box Bird Box / Foto: Netflix

Nakon planetarnog uspeha knjige i filma "Bird Box", u kome je glavnu ulogu imala Sandra Bulok, pisac Džoš Malerman objaviće nastavak ove postapokalištične priče - "Malori".

Radnja knjige pratiće Malori i njenu decu Toma i Olimpiju koji još jednom moraju da napuste svoje utočište i suoče se sa svetom koji ne mogu da vide. Deset godina nakon poslednjeg putovanja, moraće da se upuste na još jedno - sa povezima preko očiju, kada Malori sazna da je broj preživelih možda veći od njihove male zajednice.

Knjiga će biti objavljena 21. jula, ali se u onlajn knjižarama na engleskom jeziku već može naći u pretprodaji.

Podsetimo, u Malermanovom svetu nedređena sila je obuzela planetu. One koji je vide ona momentalno tera da izvrše samoubistvo. Malori i dvoje dece koje odgaja jedni su od retkih koji su preživeli.

"Bird box" Malerman je objavio pre šest godina, a Netflix je 2018. godine na osnovu njegove priče snimio istoimeni film, sa Sandrom Bulok u glavnoj ulozi. Film je prve nedelje strimovan 45 miliona puta, dok je Malerman istovremeno postao najprodavaniji pisac na listi Njujork Tajmsa, četiri godine nakon objavljene knjige

Film je stekao globalnu popularnost, a čak i pokrenuo veoma opasan izazov gde su ljudi pokušavali da se u svojim kućama i okolini snađu sa povezom preko očiju.

Uoči objavljivanja nove knjige (kojoj će verovatno slediti i film) glavno pitanje koje svi postavljaju  - hoće li se konačno saznati koje je to stvorenje istrebilo planetu? Hoćemo li ga "videti"?

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA