≫ 

Za ljubitelje priča o glamuru i svetskim zvezdama stiže knjiga "Đavo pobeđuje na Vimbldonu"

Novi hit roman spisateljice Lorin Vajsberger "Đavo pobeđuje na Vimbldonu" uskoro u prodaji! Kako su naveli Entertainment Weekly, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Bustle i mnogi drugi časopisi, pred nama je neodoljivo letnje štivo!

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo/Vulkan izdavaštvo

Lorin Vajsberger, autorka bestselera Njujork tajmsa najpoznatija po hitu "Đavo nosi Pradu", vraća se na književnu scenu s duhovitom pričom punom nezaboravnih likova i zabavnim pogledom na glamurozan svet tenisa. Šarlot Čarli Silver je oduvek bila dobra devojka. Bela suknjica, patike i reket: to je manje-više njena uniforma od kada je izašla iz pelena. Još joj nije ni dvadeset, a već je velika nada svetskog tenisa.

Posle fantastičnog uspeha i ekranizacije knjige "Đavo nosi Pradu", stiže nam podjednako dobar, zanimljiv i zabavan roman o najsjajnijim teniskim zvezdama i njihovom životu na terenu i van njega – "Đavo pobeđuje na Vimbldonu". Osetite sav glamur i raskoš koje možete da zamislite, ali budite spremni na uzbuđenje i teške izbore stavljene pred naše likove.

Kad se Čarli tokom jednog meča na Vimbldonu ozbiljno povredi, svi njeni snovi raspršiće se u trenu. Tada se u njenom životu pojavljuje Tod Feltner, legenda među teniskim trenerima, poznat po tome da stvara šampione. Naravno, nepodnošljivo je arogantan i strog i od svojih pulena traži nadljudske žrtve. Ali Čarli zna da jedino on može da je vrati na vrh. Rešen da promeni njen imidž dobre devojke na terenu i van njega, pretvoriće je u nemilosrdnu takmičarku, koja ne samo da osvaja mečeve i gospodari rang-listom već i dobija sedmocifrene ponude i naslovne stranice. Ipak, da li je Čarli spremna da se odrekne sebe da bi ostvarila svoje snove?

"Đavo pobeđuje na Vimbldonu" zasigurno će biti vaša omiljena knjiga ovog leta i verujemo da je s nestrpljenjem očekujete. Uskoro ćete moći da je naručite putem sajta www.vulkani.rs ili kupite u omiljenoj Vulkan knjižari.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA